Przesłuchałem, i mam kilka uwag
Początek w postaci Helpless świetny - ale, ale.. to jest moim zdaniem zbyt spokojny utwór żeby łączyć go z Cape Town - Bolier po zmniejszeniu BPM'ów stracił na energii, i przejście pozostało tak jakby.. niedokończone (?) Chodzi mi o to, że to końcowe pianino z Helpless sie tak urwało na rzecz kolejnego utworu. Zgrzytów technicznych nie było, a jedynie ten jeśli chodzi o urwany utwór. Przejście na Headrush jest zbyt nagłe - mogłeś zostawić końcówkę Boliera, żeby zgrała się z tym bassem od Foyle'a, bo znów mam wrażenie, że ten utwór wpadł tak znikąd i uciął poprzedni. Kolejne przejście to ISTNY MAJSTERSZTYK

Świetnie zgrane, z odpowienim pier***nięciem, słuchałem tego kilka razy pod rząd

Sam wokal JES lubię, a w połączeniu z tyDim brzmi to naprawdę nieźle
I znowu za wcześnie przesunąłeś Crossfader przy przejściu na Orjana, ja inaczej bym widział to przejście
Fight The Fire wchodzi na początku nierówno, ale jak już zwiększasz bass to jest całkiem nieźle
Senta wchodzi bezbłędnie, dokładnie tak jak sobie to wyobrażałem

Rayel naprawdę zrobił kawał dobrego Trance'u
Ósmy utwór wchodzi też trochę znienacka, ale nie ma tu zgrzytów więc nie będę mówił nic złego, dodatkowo zważając na fakt, że wcześniej tej nutki nie słyszałem xd
Remix Orjana całkiem nieźle się pojawia, ale sam utwór mi się nie podoba
Orkidea.. hm.. nie zauważyłem nawet jak weszło, a to dobrze

Sam utwór przyjemny, więc słuchałem do końca
Podsumowując:Trochę zbyt gwałtownie zmieniasz niektóre utwory, ale jeśli chodzi o niedociągnięcia techniczne to nie ma zastrzeżeń, nic nie jest za głośno, a kuleje momentami jedynie kompozycja danego przejścia. Nie podobało mi się połączenie dwóch pierwszych utworów, z racji tego, że po prostu do siebie nie pasują. Masz podobny gust do mnie, z tego co zauważyłem, bo prędzej znaleźć u Ciebie progressive niż czysty uplifting

Popracuj nad kompozycją seta, bo technicznie nie ma do czego się przyczepić
Oceniając to w skali od 0 do 10, dałbym Ci 8
Pozdrawiam i liczę na odsłuch mojego top 10
http://www.asot-only.pl/b...010-vt14504.htm