Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Yearmix 2011 - Mixed By Bober
Autor Wiadomość
Dawid 
Ableton Live User

Dołączył 1090 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 09:55  

Warrior napisał/a:
W całej kompilce brakuje PIRAMID! MINUS :D

buurendj napisał/a:
Twoje gusta i nie ma piramidek ? dziwne :)

Carl Van Gander napisał/a:
i rzeczywiście brakuje piramid, człowieku to choon :egipt:

Sprostowanie:

Nie miałem serca ucinać breakdownu, początkowo planowałem dodać piramidy, ale po doklejeniu ich mniej więcej w okolicach 44-50 utworu miałem tydzień zastoju, bo nie wiedziałem jak dokleić kolejny utwór tak by to brzmiało i żeby nie sprofanować Bjorna (Jaja byście mi ucięli jakby coś było nie tak). :D

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Warrior 

Dołączył 866 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 10:29  

No tak: taktyka minimalizacji strat - lepiej dostać kopa w jaja aniżeli pozbyć się ich przez ucięcie. :lol:

Zielczan 

Dołączył 523 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 14:10  

Na CD2 strasznie spodobało mi się przejście na Cape Town, loop w WCTS na breaku o dziwo pasuje ;d Na Thing Called Love kiepsko, nie spasował jego wokal. Na Tenishie fajnie wyszło, tylko dobrze by było podciąć tam w bassie częstotliwości ok 100 Hz, bo rzęzi. An Angels Love nie spasowało z Perfection melodycznie. Zdążyłem już zapomnieć jak Turtle Paradise brzmi, wszyscy się tym jarali a mnie totalnie nie poruszył ten kawałek.

Ładnie wygląda zgranie Sinners z Tears, natomiast od razu pojawiający się wokal z Helpless już mi nie spasowął, trochę przerwy mogłoby miedzy nimi się pojawić.
Nie podoba mi się też ze względów osobistych przejście na Fight The Fire, ponieważ uważam go za totalną petardę i powinien mieć szczególna oprawę. ;d Wokal z Use Somebody nie pasuje do tego spokojnego elementu u Andyego, Jak dla mnei track na koniec jest okej, ale mogłeś się pokusić o dostawienie po nim jakiegoś FX Kicka, żeby to łądnie zakończył.
Ogółem płyta 2 jest lepsza, przesterów nie ma, nie pasują mi te za długie loopy ciągnące się przez kolejny kawałek, mogłoby ich nie być jak dla mnie. Kawał roboty wykonany, szacun.

www.soundcloud.com/zielczan/pm005 - Moje TOP 10 roku 2011

Profil Nasza-Klasa.pl

osti 
osti

Dołączył 201 dni temu
Wysłany: 11-01-2012, 00:38  

Nie bede sie rozpisywal, bo chlopaki rozwalili widze na czynniki pierwsze calego Twojego Yearmixa:) Powiem jakie wrazenie wywarlo to na mnie:) Ogólnie bardzo mi sie podobalo, dalbym tu z 6/10 nawet. Dobor utworow swietny i jeszcze jak popracujesz nad przejsciami to bedzie z Ciebie kawal dobrego DJa w przyszlosci:)
Powodzenia

Profil Facebook

Odpowiedz do tematu