Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 14 razy Wiek: 22 Dołączył 981 dni temu Posty: 3271 Skąd: WLKP
Wysłany: 06-06-2010, 10:41
World Cup 2010
Już niedługo rozpoczynają się mistrzostwa świata w piłce nożnej Jakich macie faworytów ? Dla mnie bez wątpienia to Brazylijczycy i Holendrzy , myślę że też sporo może namieszać reprezentacja Wybrzeża Kości Słoniowej
Wysłany: 06-06-2010, 13:38
uwielbiam Anglikow i Holendrow i to im bede kibicowac mam kupe wolnego czasu wiec pewnie kazdy mecz bede ogladac ;D WKS tez ma swietny sklad, ciekawe czy w koncu Drogba bedzie grac na mundialu.. ma zlamane ramie czy cos takiego.. ;/
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 748 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 07-06-2010, 15:02
Hiszpania i Holandia. Hiszpanie mają bardzo silny skład złożony praktycznie po połowie z Realu Madryt i Barcelony z paroma wyjatkami, mają bardzo mocną ligę i są aktualnymi mistrzami Europy. Holandia - lubie holendrów tak poprostu ale pilkarsko sa także na bardzo wysokim poziomie. Wystarczy przypomnieć finał Ligi Mistrzów w którym był Inter (Sneijder) oraz Bayern (Robben), do tego Van der Vaart z Realu. Byłby ciekawy finał Hiszpania - Holandia.
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył 981 dni temu Posty: 165 Skąd: POZnan*
Wysłany: 07-06-2010, 19:28
Ja będę kibicował tym co zawsze czyli Argentyna, Holandia, Meksyk ewentualnie WKS i Portugalia I jak zawsze będę na anty nastawiony do Anglii i Brazylii. Szkoda tylko że nie ma moich ulubionych Turków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum