Pomógł: 7 razy Wiek: 24 Dołączył 1090 dni temu Posty: 960 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 11-12-2010, 18:07
Pierwszy raz słyszałem ten motyw w Platoon - filmie z roku '97. Potem usłyszałem wersję "techno" Ferrego. Jest świetna, jednak Tiesto wykonał ten kawałek znacznie lepiej
Pomógł: 1 raz Dołączył 1058 dni temu Posty: 469 Skąd: Chojnice
Wysłany: 15-12-2010, 22:40
Kanar napisał/a:
Pierwszy raz słyszałem ten motyw w Platoon - filmie z roku '97. Potem usłyszałem wersję "techno" Ferrego. Jest świetna, jednak Tiesto wykonał ten kawałek znacznie lepiej
Pozwolę być sobie odmiennego zdania. Wersja Ferrego trzyma wyższy poziom. Wersja Tijsa jest inna i tylko tyle jesli chodzi o muzyczny mój punkt widzenia.
Poza tym z wersją tiesty wiążą się dwie nieprzyjemne rzeczy: jest przereklamowana to po pierwsze, a po drugie każdy szpaner samochodzikowy puszczał to swego czasu w swoich głośnikach (zapewne myśląc o oryginalności swojego gustu co wypadało bardzo żałośnie).
Pomógł: 7 razy Wiek: 24 Dołączył 1090 dni temu Posty: 960 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 15-12-2010, 22:48
Jichynn napisał/a:
a po drugie każdy szpaner samochodzikowy puszczał to swego czasu w swoich głośnikach (zapewne myśląc o oryginalności swojego gustu co wypadało bardzo żałośnie).
tu masz racje, niestety od dłuższego czasu Tiesto stał się ikoną wszelakiego szpanerstwa i każdy owy przypadek puszcza tyjsa. A jego wersję może przez sentyment wolę, bo to jedna z pierwszych, większych epickich kawałków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum