Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasze Wrażenia
Autor Wiadomość
Rogal 
Asot Lover

Dołączył 970 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 14:26  Wasze Wrażenia

wasze wrażenia i odczucia po imprezie z którymi chcielibyście sie podzielic ; )
ja napisze ale poki co jeszcze musze "dojść do siebie" :hyhy:

han350 
Abducted by Design

Dołączył 954 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 16:08  

:hyhy: udało nam się dostać do oczka :super:

na wstępie od razu się udzieliło... będąc w oczku właściwie co by nie leciało i tak było ok :P Mat Zo na pierwszy ogień no nie powiem przy jego secie później przy secie Armina oraz końcówce Nitrusa bawiłem się najlepiej :) Markus miał seta dobrego ale jakoś tak...

Walk The Edge puszczone przez Armina... coś pięknego... Burned With Desire no tez ucieszyło ;)

Deep Down u Mata... kocham ten kawałek... sam wokal mi wystarczy i chyba nie trzeba mówić co się działo :P

Ogólnie w oczku było great... przy SvR się trochę pogorszyło...

I myślę ze możemy tutaj opierniczyć Rogala za to ze nie umiał ustać w miejscu i ganialiśmy go tracąc czas :slupek:

Milo było poskakać z Szydera i Franzi ;) Z Marco i Warriorem trzymaliśmy się razem za sprawa dojazdu lecz również fajnie ;)
Ostatnio zmieniony przez han350 25-04-2010, 16:38, w całości zmieniany 1 raz  

Profil Facebook

Warrior 

Dołączył 757 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 16:24  

niech żyje spostrzegawczość: dobrze wiedzieć że podczas intra jak się pojawiły okręgi z kolorami flagi to miały dodatkowy czarny pasek na boku :D
a jak wrażenia? Jako event "rozdziewiczający": bardzo dobre. Nic a nic nie żałuję pomimo małych zgrzytów dźwiękiem i takiego odczucia "tandety" - było okej a głosy krytyki niech będą dopingiem aby kolejne koncerty nie powielały błędów poprzednich.
Ciekaw jestem kiedy mi się skończy dzwonienie w uszach ^^

Do nagłośnienia mam szczególne negatywne odczucia za wręcz zniszczonego Ramsterdama - ten wokal - co to w ogóle miało być? Dla Armina MEGA plus za moje Bożyszcze: Walk the Edge. Co jak co ale tego utworu się tam nie spodziewałem. Jeszcze jakbym u Jorna usłyszał Terra Australis to bym odbębnił wszystkie najlepsze utwory EVER.
Wielkie brawa dla Nitrousa za ostatni utwór. Nie wiem skąd te gwizdy jak mu na początku nie pykło. Chyba, że to było w kierunku organizatorów to to rozumiem.

A co dalej? Czekać na kolejną okazję by znów m.in na Armina pojechać!

Ale następnym razem spodnie już wezmę... :doh:

Dziękuję Wam bo to ludzie tworzą atmosferę.

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 748 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 16:38  

Cytat:
Nie wiem skąd te gwizdy jak mu na początku nie pykło. Chyba, że to było w kierunku organizatorów to to rozumiem.

Wina nie koniecznie musiała stać po stronie organizatorów.

Ale tak wogóle - to impreza na wielki + !
Jest jedna sprawa, któa bardzo mi sie nie spodobała, ale o to już bede pisał do MSM :?
A nie wiem, czy mi się wydawało, czy u Armina słyszałem 'koniki' parę razy.

Okropnie podobał mi się set Sied van Riel'a ! Full mocy :D
Tego potrzebowałem tej nocy mimo, że nogi już powoli odmawiały posłuszeństwa :P

Sziszka 
euro Corsa(rz)

Dołączył 981 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 16:57  

Bartas napisał/a:

Jest jedna sprawa, któa bardzo mi sie nie spodobała, ale o to już bede pisał do MSM :?
A nie wiem, czy mi się wydawało, czy u Armina słyszałem 'koniki' parę razy.

A co to są te koniki? :>

Sama impreza może i na plus, ale podobnie jak większość spodziewałem się lepszej scenografii. Ba, w końcu marka ASOT zobowiązuje ;) Odrzucił mnie trochę syf na parkiecie, bo cudem było uniknąć nadepnięcia na puszkę czy butelkę. Nagłośnienie też trochę pozostawiało do życzenia moim skromnym zdaniem, a choreografia tancerek wyglądała tak jakby w ogóle nie wyglądała :D "Macie parasolki, ogonki z piór i idźcie coś po wywijać na scenie :P

Profil Facebook

Rogal 
Asot Lover

Dołączył 970 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:05  

panowie mozecie mnie skarcic czekałem na te impreze no troszke a drugą rzecza której nie mogłem sobie odmówic było to ze w koncu poznam ekipe z AO

Rozczarowany ale nie do końca ...dlaczego
Cena na pewno mnie satysfakcjonowała patrząc na repertuar i okoliczności imprezy jak wiadomo Asot w PL poraz pierwszy Live nie miałem co do tego żadnych zastrzeżeń chciałem tam byc.
jesli chodzi i scenę nie była specjalnie "wymyślna" ale ten ogromny składany telebim tez robił wrażenie Jeśli chodzi o hale Ludową nie przepadam za nią denerwuje mnie jakoś ale to moje własne zdanie wole zdecydowanie Poznańska Arene
cała organizacja przebiegała według mnie dobrze to ze puszki butelki na sali i kiepy no do tego przywykłem to było i bedzie i nie zniknie do poki nie pojawi sie jakis geniusz który bedzie sprzątał na bieżąco co jest wg mnie nie możliwe. Na temat setów krótko bo są gusta i guściki sety: Super8 & Tab Armin Markus najbardziej pamietam i spedzialem te chwile na parkiecie najczesciej z buurendem reszta gdzies zaginela a szczegolnie Labiel :doh: reszte czasu naprawde wpedzialem na pisaniu esów wykonywaniu telefonów i lataniu hala - namiot ominałem set Andy'ego Jorn'a po godzinie 3 juz robilem sobie przerwę na arbuza i z widowni śledziłem poczynania Sied'a i Sebastiana przy których nie powiem przymknęło mi się oko ! :doh: ale zmeczenie i % swoja droga tez dawały o sobie znać :wstyd:
Nitrous na początku mu nie pykło i stwierdziłem "ale urwał" po jego 15 min gry szykowalem sie do wyjścia ale poczekałem jednak do końca na ost pozdrowienia od Armina ; )

mogłem tylko miec jakies oczekiwania do poprzednich edycji ASOT ale nie mam porownania bo nigdy nie byłem to był moj dziewiczy rejs ale porownując ostatnie edycje ASOT 450 z innych miast Wrocław wypad dla mnie dobrze ale nie rewelacyjnie
Plusy i Minusy
- frekwencja dopisała
- bezpłatne WC średnie kolejki
- kasy żetony sprawna szybka sprzedaż
- ceny (do przewidzenia)

- gastronomia dla mnie do wymiany
- karteczki z namiotem i te pieczątki które farbowały
- mało dziewczyn

btw: han ja naprawde starałem sie by do tego spotkania doszło i moge sie tutaj poświadczyć burendem bo przebywałem z nim najdłuzej na parkiecie i naprawde na was wygladałem i sprawdzałem co chwile miejscówke koło głośnika po lewej stronie nad którym niedaleko był napis ZAKAZ PALENIA PAPIEROSÓW i naprawde uwierzcie moze jestem ślepy moze jstem odbytniakiem ale no szuru bura szef podwórza nie widziałem was a z drugiej strony mozna było ustalic miejsce pod namiotem czy gdzie kolwiek bo z głosnikiem nam nie pykło :doh:

deFF 
Master of Dizaster :)

Dołączył 736 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:31  

Szanowny, ślepy odbytniaku czuje się urażony, że spędziłeś te romantyczne chwile na parkiecie tylko z buurenem, a o nas: ja, vert, patryk, łukasz, zapomniałeś mimo, że broniliśmy cie przed napalonymi samicami. Prostując twoją skrzywioną wypowiedź staliśmy po prawej stronie sceny. Dziękuje, buziak. Pozdrawiam,

Szydera 

Dołączył 981 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:37  

deFF napisał/a:
Prostując twoją skrzywioną wypowiedź staliśmy po prawej stronie sceny.

i wszystko jasne :lol:

Rogal 
Asot Lover

Dołączył 970 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 20:17  

deFF napisał/a:
Szanowny, ślepy odbytniaku czuje się urażony, że spędziłeś te romantyczne chwile na parkiecie tylko z buurenem,

zawsze przychodzilem w te samo miejsce tam po lewo od sceny i nikt z was nie zaszczycił mnie swoim esem by napisać gdzie idziecie czy schodzicie na przerwe wiec zostałem z pawłem i moim kolega z pojebusów itp co o samice to byla jedna taka sytuacja jeszcze w namiocie tyle w tym temacie :cisza:

Lion 

Dołączył 981 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 20:22  

No to ja też coś dorzucę od siebie. Muzycznie... genialnie xD Wiele nutek, które chciałem usłyszeć, po prostu się tam znalazły... a że jeszcze do tego Walk the Edge... omg tego się nigdy nie spodziewałem, że będzie mi dane kiedyś przeżyć tą nutkę na evencie :) Dla mnie setami imprezy były Andy'ego, Armina i Sied Van Riela ;) Zawładnęły mną do reszty :D Dzięki temu ostatniemu, przetrwałem nawet nudnego (wg. mnie) Sebastiana Brandt i przetańczyłem jeszcze całego N2O ;)
Organizacyjnie było i parę pozytywów i parę negatywów. Pozytywy: małe kolejki, piękna gra świateł i laserów, ogólnie wygląd sceny. Minusy jakie dostrzegłem, niestety nagłośnienie, trochę kiepsko się spisało. Albo się wyłączało czasem całe i nie wiadomo co było nagle grane, albo tylko prawa część ;p Zapiekanka którą kupiłem, była jeszcze trochę zimna w środku. Cola... niby z lodówki, a tylko trochę chłodna była :D Dobrze, że piwko było również w puszkach bo słyszałem, że lane to był niestety siki.
Ogólnie jednak jestem zadowolony :) Ostatni utwór, jeszcze przy wracaniu na chatę grał mi cały czas w głowie xD Ehh chciałoby się jeszcze raz ;P
Heh i jeszcze xD Szukałem was ludziska z forum, ale nie widziałem nikogo z identyfikatorem ;P Byliście wszyscy pod sceną? Widziałem się tylko z Bobsonem i jego dziewczyną ;) Może jeszcze nam będzie kiedyś dane :D Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez Lion 25-04-2010, 20:24, w całości zmieniany 1 raz  

Profil Nasza-Klasa.pl

Odpowiedz do tematu