Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył 958 dni temu Posty: 490 Skąd: Cze-wa/Strzelce Wlk
Wysłany: 07-09-2010, 19:46
Utwor przez ktory stałes sie fanem transu
W dzisiejszych czasach fal popularności rożnych rodzajów muzyki musiałeś kiedyś usłyszeć utwór przez który zwróciłeś uwagę na trance Nie ważne czy usłyszałeś go u kolegi czy w radiu musiało być w nim coś co zaciekawiło Cie a teraz podążasz ta ścieżka
Hmm wiec chyba powinienem zacząć... Takim przełomem był chyba u mnie link do Serenity... Wcześniej słyszałem trochę trancu lecz nie miałem zielonego pojęcia ze to trance... Takkk u mnie było to na bank Serenity Armina
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 16 razy Wiek: 21 Dołączył 980 dni temu Posty: 2092 Skąd: Białystok/Wasilków
Wysłany: 07-09-2010, 19:55
Nie pamiętam dokładnie, który, ale na pewno któryś z tych:
Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup - No More Alone [Vandit Records] Giuseppe Ottaviani - Through Your Eyes [Vandit Records] Orjan - Prison Break [Intuition Recordings]
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 751 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 08-09-2010, 15:00
Zawsze lubialem szeroko pojeta elektronike jednak takim prawdziwym przelomem bylo Adagio for strings od Tiesto kolo roku 2004. Nastepnie "plynalem" przez dyskografie Tijsa, Ferrego Corstena i Armina.
Wysłany: 17-11-2010, 23:01
Wszystko zaczęło się głównie od Tiesto ....Traffic oraz Adagio for Strings jak i moje ukochane Andain - Beautiful Things !
_________________ Armin van Buuren feat. Christian Burns - This Light Between .....Don’t waste another moment It’s waiting for you now To dive in this new beginning Let the glowing show you how......
Wiek: 21 Dołączył 472 dni temu Posty: 37 Skąd: Dębów-Rzeszów
Wysłany: 18-11-2010, 13:56
Dla mnie wszystko zaczęło się od utworu Armina "In out of love" usłyszanego w radiu. Jak również do dnia dzisiejszego ubóstwiam utwór Laguna - Unforgiven
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum