Wysłany: 23-01-2012, 20:11
Cytat:
Czemu nie ? 82 days to go !
To się będziemy wymieniać jakimś kontaktem w późniejszym terminie
_________________ Top 5 female vocal tracks 1.Sunlounger feat. Zara - Lost 2.Urban Astronauts feat. Kate Louis Smith - See the Sun (aurosonic remix) 3.Filo & Peri - This Night (Max Graham Remix) 4.Armin van Buuren - Burned with desire 5.Andain - Promises ( Myon & Shane54 Summer of Love Mix)
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1086 dni temu Posty: 2500 Skąd: Białystok
Wysłany: 23-01-2012, 20:15
Właśnie mi się przypomniało, po raz drugi, że jadąc zagranicę (chodzi o kraje UE oraz Islandię, Liechtenstein, Norwegię i Szwajcarię) powinniście wyrobić sobie EKUZ. Można ją wyrobić w najbliższym oddziale NFZ w Waszym regionie. Jej wyrobienie jest bezpłatne.
Właśnie mi się przypomniało, po raz drugi, że jadąc zagranicę (chodzi o kraje UE oraz Islandię, Liechtenstein, Norwegię i Szwajcarię) powinniście wyrobić sobie EKUZ. Można ją wyrobić w najbliższym oddziale NFZ w Waszym regionie. Jej wyrobienie jest bezpłatne.
Mega ogarnięcie Łukasza - lubię to !
_________________ If someday we all go to prison for downloading music, I just hope they split us by the music genre.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 23 Dołączył 748 dni temu Posty: 1423 Skąd: Wrocław/Kalisz
Wysłany: 28-01-2012, 23:42
Znalazłem stronkę poprzez którą można sobie zarezerwować miejsce w autobusie organizowanym na TF. Można wyruszyć z różnych miast w Polsce http://partyandtravel.com/Eventy
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył 866 dni temu Posty: 904 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 29-01-2012, 08:18
partyandtravel - teraz to transport organizują, ale nie łaska z ich strony odpisać na mojego maila (wysyłanego co tydzień 3 razy) czy nie organizują wyjazdów na ILNY. Mogliby chociaż odpisać: "nie, nasza firma nie organizuje przejazdów na ten event". Ale opcja fajna jak ktoś nie zamierza tam nocować.
_________________ życie bez roweru powoduje raka płuc i choroby serca
Znalazłem stronkę poprzez którą można sobie zarezerwować miejsce w autobusie organizowanym na TF. Można wyruszyć z różnych miast w Polsce http://partyandtravel.com/Eventy
Trochę drożej niż PKP, nie opłaca mi się. Wolę jechać pociągiem.
Pomogła: 10 razy Dołączyła 356 dni temu Posty: 458 Skąd: inąd
Wysłany: 09-02-2012, 10:24
Hej! Czy Ktoś z Was ma może namiary na kogokolwiek, kto ma do odsprzedania bilet na Trancefusion? Poszukuję tańszej opcji niż ta dostępna na wlotce.pl Będę wdzięczna za wszelkie info !
** Dodano: 10-02-2012, 12:20 ** Ok, bilet kupiony, pozostaje na niego czekać Czyli cóż.. IT'S OFFICIAL - jedziemy !
_________________ If someday we all go to prison for downloading music, I just hope they split us by the music genre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum