No szczere to wg mnie głupota organizatorów robiąc tą samą imprezę drugi raz w ciągu roku, tymbardziej że miesiąc później jest Transmission, które zjada całą konkurencje w promieniu 500 km.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1086 dni temu Posty: 2500 Skąd: Białystok
Wysłany: 18-05-2011, 00:14
brzoozkaa napisał/a:
No szczere to wg mnie głupota organizatorów robiąc tą samą imprezę drugi raz w ciągu roku, tymbardziej że miesiąc później jest Transmission, które zjada całą konkurencje w promieniu 500 km.
Czy ja wiem ? Ja na miejscu Czechów nie pogardziłbym, a im widocznie się opłaca.
Wysłany: 18-05-2011, 18:43
Line-up jeszcze lepszy ,niz na edycje wiosenna
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Wysłany: 18-05-2011, 22:09
Najpierw mówiłem, że LU jest słaby. Po głębszym zastanowieniu twierdzę, że jest całkiem dobry. Ale jednak wolę sobie zreobić wypad na 5 dni w listopadzie do Pragi. Rok temu na Transmission było mega kozacko i raczej tam się pojawię niż na Trancefusion. Swoją drogą musiało im się opłacić skoro robią tą samą imprezę w odstępie zaledwie sześciu miesięcy
_________________ JEŻELI KIEDYŚ SKOŃCZY SIĘ TRANCE TO JA TEŻ SIĘ SKOŃCZĘ RAZEM Z NIM ))
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1086 dni temu Posty: 2500 Skąd: Białystok
Wysłany: 18-05-2011, 22:13
doniek80 napisał/a:
Najpierw mówiłem, że LU jest słaby. Po głębszym zastanowieniu twierdzę, że jest całkiem dobry. Ale jednak wolę sobie zreobić wypad na 5 dni w listopadzie do Pragi. Rok temu na Transmission było mega kozacko i raczej tam się pojawię niż na Trancefusion. Swoją drogą musiało im się opłacić skoro robią tą samą imprezę w odstępie zaledwie sześciu miesięcy
No tak, masz rację. Inaczej nie robiliby. Byłem na 1-szej edycji i mi się podobało. Musiało się 'sprzedać' dobrze. Ludzie, muzyka, tancerze, akrobaci i reszta - git. No i miejsce oczywiście. Incheba Arena to właśnie jest zaraz obok Pałacu Przemysłowego, o ile się nie mylę, więc jak ktoś się wybiera, to będzie mógł zahaczyć o Pałac Przemysłowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum