Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Dołączył 932 dni temu Posty: 4294 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 20-10-2011, 23:37
TOP3 Asot-Only utworów Armina van Buurena
Skoro wybieraliśmy swoje indywidualne top5 utworów Armina to czas by wybrać TOP3 naszego forum Spośród 38 utworów, które wybraliście w temacie http://asot-only.pl/wasze...ena-vt12917.htm (pominąłem wymieniane remixy) wybrałem te 13 najczęściej wymieniane. Do was należy teraz decyzja, który utwór jest najlepszy Macie do dyspozycji tylko jeden cenny głos
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył 1006 dni temu Posty: 575 Skąd: Swarzędz/Poznań
Wysłany: 21-10-2011, 13:18
Głos oddany na "Sail". Wybór ciężki bo Armin w swym dorobku ma naprawdę piękne nuty. Zastanawiałem się co bardziej przyczyniło się niegdyś do tego że zacząłem wyznawać Trance. Wyszło na to że to właśnie "Sail" jako jeden z wielu gdzieś tam kiedyś podsłyszanych kawałków, wywołał we mnie tą miłość do muzyki transowej.
_________________ Stop trying to change me, I am what I am ...
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył 460 dni temu Posty: 1848 Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 21-10-2011, 16:50
Zdecydowanie Armin van Buuren - Communication Kocham ten utwór ! Armin według mnie nie stworzył bardziej emocjonalnego kawałka ! Istne cudo ! Jeśli miałbym wybierać drugi kawałek byłby to Tuvan .
Pomógł: 7 razy Wiek: 24 Dołączył 1090 dni temu Posty: 960 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 21-10-2011, 17:31
Cobretti napisał/a:
Głos oddany na "Sail". Wybór ciężki bo Armin w swym dorobku ma naprawdę piękne nuty. Zastanawiałem się co bardziej przyczyniło się niegdyś do tego że zacząłem wyznawać Trance. Wyszło na to że to właśnie "Sail" jako jeden z wielu gdzieś tam kiedyś podsłyszanych kawałków, wywołał we mnie tą miłość do muzyki transowej.
to samo mam. Również u mnie Sail całkowicie "dobił" gust muzyczny, który od tamtego momentu opierał się tylko na transie.
Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył 411 dni temu Posty: 2154 Skąd: Racibórz
Wysłany: 21-10-2011, 17:48
po przesłuchaniu i przypomnieniu sobie każdego z osobna, głosuję na "Birth of an Angel" czyli Shivers bez vocalu
wydaje mi się że Tuvan nie musiało być w tym zestawieniu, fakt było często wymieniane, nawet przeze mnie, ale było już w ankiecie dotyczącej najlepszego utworu Gaii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum