Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył 1090 dni temu Posty: 3944 Skąd: WLKP
Wysłany: 07-02-2012, 19:40
Temple One - Perfect Ten
Release Date: TBA
Kolejna część kompilacji która powstaje w oparciu o głosy fanów labela Enhanced i składać się będzie z oryginalnych produkcji i remiksów artystów katalogu Enhanced. Tym razem wybieramy najlepsze utwory Temple One:
Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył 1057 dni temu Posty: 1382 Skąd: Poznań
Wysłany: 07-02-2012, 20:37
Moje głosy: Estiva & Temple One - November Lovely (Temple One Remix) Temple One feat. Neev Kenedy - Love The Fear (Original Mix) Will Holland feat. Line Froyset - Things That Happen (Temple One Remix) Temple One - Feel For You (Original Mix) Temple One - Forever Searching (Original Mix)
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył 1090 dni temu Posty: 3944 Skąd: WLKP
Wysłany: 09-02-2012, 10:56
Moje głosy: Will Holland feat. Line Frøyset - Things That Happen (Temple One Remix) Tim Preijers pres. Sense of Shiver feat. Boom - Offshore (Temple One's Ocean View Remix) Temple One feat. Hannah Ray - Autumn Leaves (Club Mix) Temple One - Aurora Estiva & Temple One - November Lovely (Temple One Mix)
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył 460 dni temu Posty: 1848 Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 09-02-2012, 11:36
Estiva & Temple One - November Lovely (Temple One Mix) Temple One - Zebra (Original Mix) Temple One feat. Neev Kenedy - Love The Fear (Original Mix) Temple One feat. Hannah Ray - Autumn Leaves (Club Mix) Tritonal feat. Cristina Soto - Hands To Hold Me (Temple One Remix)
Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Dołączył 932 dni temu Posty: 4294 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 09-02-2012, 14:46
Moje:
1. Temple One - Zebra (Original Mix) 2. Temple One - Feel For You (Original Mix) 3. Temple One - Daytona (Original Mix) 4. Temple One - Walk The Line (Original Mix) 5. Temple One feat. Neev Kennedy - Love The Fear (Original Mix)
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum