Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 751 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 01-08-2010, 21:30
Mnie ciekawy ten wałek z Betsie Larkin, ma świetny głos ta laska więc coś może z tego być. Polecam Ferry Corsten - Made of Love, nie jest to może porażający track ale mi się podoba
Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył 984 dni temu Posty: 832 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 01-08-2010, 22:05
Kabra napisał/a:
Tylko 2 nowe kawałki bez wokalu...
może Armada wykupiła Anjune
A tak bez ironii, to nie wrózy nic dobrego. Może Super8 & Tab czymś zaskoczy, bo jakoś wszystkie jakie znamy z tego albumu utwory nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia...
Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył 983 dni temu Posty: 648 Skąd: Kartuzy
Wysłany: 02-08-2010, 17:50
Cytat:
Może Super8 & Tab czymś zaskoczy, bo jakoś wszystkie jakie znamy z tego albumu utwory nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia...
To przestań słuchać trance. Black Is The New Yellow świetne, Mercy genialne, a Irufushi to już klasyka. Utworu Empire nie oceniam, bo za krótki fragment, nawet bez refrenu. I akurat u nich to mi wokal nie przeszkadza, bo jestem pewien, że nie będzie pedalstwa i cukru.
Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył 984 dni temu Posty: 832 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 02-08-2010, 18:45
B0BS0N napisał/a:
Black Is The New Yellow świetne, Mercy genialne, a Irufushi to już klasyka.
wg Ciebie, mnie nie zachwyciły. Kwestia gustu Super8 & Tab owszem mają dobre utwory, a nawet genialne tak jak np First Aid, dawno to było dlatego czekam na coś na prawdę dobrego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum