Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Sunrise Festival 2011, Kołobrzeg, Poland
Autor Wiadomość
Warrior 

Dołączył 866 dni temu
Wysłany: 23-07-2011, 13:25  

wiekopomne: "ale o co w ogóle chodzi?":
książeczki -> ale "ze czym" jakie książeczki?
afrojack - kto to w końcu zawalił - MDT czy menadżerka?

Zorzinos 
Różowy wariat?!

Dołączył 972 dni temu
Wysłany: 23-07-2011, 13:45  

"Nie będę się zagłębiał... ale jak Radio A daje Ci 5 zł w barterze na reklame i ma 30% zasięgu w Polsce plus transmisja a radio b daje Co 30 zł w barterze plus 80% kraju bez transmisji .... dla nas wybór jest oczywisty.

Na tym zakończymy ten temat z naszej strony."

Post MDT na ich forum. Czyli to MDT poleciało na kasę.

Profil Facebook

Bujnos 
Trance Family!

Zaproszone osoby: 1
Dołączył 494 dni temu
Wysłany: 23-07-2011, 14:33  

To to akurat było oczywiste ;]
"Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy, że jest dobry. Gówno prawda - jeśli Ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy, że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż własny gust muzyczny" - Armin Van Buuren

Profil Facebook

patryk16923 

Dołączył 778 dni temu
Wysłany: 23-07-2011, 16:20  

Cytat:
"Nie będę się zagłębiał... ale jak Radio A daje Ci 5 zł w barterze na reklame i ma 30% zasięgu w Polsce plus transmisja a radio b daje Co 30 zł w barterze plus 80% kraju bez transmisji .... dla nas wybór jest oczywisty.

Na tym zakończymy ten temat z naszej strony."

Też to czytałem na tym forum- nóż w kieszeni się człowiekowi otwiera. Szkoda tylko, że MDT nie myśli o tym, że jak ktoś posłucha transmisji w radiu, poczuje klimat, to za rok pojawi się na Sunrise i weźmie jeszcze ze sobą znajomych- kaska również by leciała, a wizerunek agencji byłby dużo lepszy. Ale dla nich liczy się tylko to, co jest teraz, wspaniały tok myślenia.

Karol 
A&B Fan

Dołączył 1057 dni temu
Wysłany: 27-07-2011, 11:54  

A więc już kilka dni minęło odkąd wróciłem z SF więc wypada napisać kilka słów :) Na wstępie chciałbym podziękować Bartasowi za bilecik oraz Łukaszowi za miłe spotkanie i kilka chwil na parkiecie ;d Jako iż miałem bilet tylko na piątek, więc głównie czekałem na Above & Beyond, Kayu & Albert, Dash Berlina i Marcusa Schossowa.
Niestety nie udało mi się wejść na Kyau & Albert gdyż czekałem na bielcik. Tak więc wszedłem dopiero ok 23 na parking gdzie rozgrzewał Marcus swoimi brzmieniami. Niestety nagłośnienie nie było zbyt dobre. Trochę cicho wydawało się, ponoć na Kyau & Albert było jeszcze ciszej. Brakowało kopa w tym wszystkim. Scena prezentowała się dobrze choć też bez fajerwerków. Była duża ale bez tego czegoś, czym by urzekła. Mówiąc szczerze to nie pamiętam za bardzo co grał Schossow lecz set był dobry. Później przytszedł czas na mój gwóźdź programu czyli Above & Beyond. Ale zanim weszli na scene miało miejsce małe przedstawienie które moim zdaniem było niepotrzebne, trochę nudnawe i długie. Ale po ok 10 min Paavo wraz z Jono zaczeli rozgrzewać publikę swoimi brzmieniami. Set był świetny dla mnie. Dużo kawałków z albumu, sporo kawałków od Nitrous Oxide, mega mega klimacik no i na zakończenie "Sun In Your Eyes" genialne :zakochany: Az ciarki na samą myśl dostaje. Następnie na scenie znów zawitało kolejne przedstawienie. Nudne jak poprzednie i nie ma o czym pisać. A następnie na scenie pojawił się Dash Berlin :) Bardzo podobało mi się to co zagrał :) Better Half Of Me, Apollo Road, Never Cry Again (JvD Remix) czy Man On The Run. Świetnie się go słuchało choć pajacował strasznie na scenie no i zaczał padać deszcz od połowy jego setu. Lecz nie zniechęciło mnie to i razem z dziewczyną moknęliśmy do końca jego setu :) Później jak wszedł Arty poszliśmy na amfiteatr, gdzie kończył swój set Eddie Halliwell, przyznam szczerze ze to co robi z tymi trackami to masakra ale kurde no jak się przy tym wszystkim bawić? Intrygujące czasami, nie dla mnie. Później wszdł Jay Bea a my już cali mokrzy udaliśmy się schować do pobliskiego namiotu. Do godz. 5 tam siedzieliśmy po czym stwierdziliśmy ze pojdziemy się przebrać i udamy się na pociąg powrotny. Impreza bardzo mi się podobała, tym bardziej że miałem okazje usłyszeć po raz pierwszy A&B :) No i byłem z ukochaną :* Mimo pogody która popsuła końcówkę imprezy jestem w pełni zadowolony z niej :)

"Be Fair. Don't Share!"

"Nie ma nic bardziej osobistego, jak własny gust muzyczny."

Soundcloud || Facebook || Twitter

Profil Facebook

han350 
Abducted by Design

Dołączył 1063 dni temu
Wysłany: 28-07-2011, 13:31  

No wiec i ja coś napisze :P

Piątek :) na teren imprezy weszliśmy około 19 :) Posłuchaliśmy trochę Skytecha który grał dobrze patrząc po tych kilku numerkach które słyszałem :) Później poszliśmy luknąć jak tam w Amfi na Wet Fingers :) nuda... wróciliśmy wiec na Filo & Peri i zostali do 21:30. F&P grali również dosyć dobrze:) O 21:30 przeszliśmy na amfi gdzie czekał Szydera nakręcając się na show chłopaków Dada Life... To co zrobili, zagrali było niesamowite. Ich specyficzny styl, kawałki które grali i show jakie przy tym robili - nie do opisania. Zdecydowanie najlepszy set imprezy. Amfiteatr oszalał na te kilka godzin :) Jeśli ktoś lubi ich styl nie mógł być zawiedziony. Po tym wydarzeniu stałem się jeszcze większym fanem tego duetu :D Po zakończeniu setu Dady wróciłem na parking... pełny energii wbijając na parkiet zawiodłem się słysząc A&B ;] Rozumiem ze taki maja styl, ze promują nowy album który bardzo mi się podoba i jest świetny ale do posłuchania... Na imprezie bardzo słabo wypadli... Mozna było się zanudzić ;] O ile Armin w trakcie Armin Only może sobie pozwolić na godzinkę takiego przymulania tutaj wypadło to bardzo słabo. Po Above rozpoczal sie kolejny pokaz a po nim Megamix z kolesiem w kuli na głowie i zółtym garniturku... ja tak się zakręciłem ze myślałem ze to już Dash Berlin :doh: hehe :D No lecz po kilku minutach odszedłem od tego toku myślenia :P Po megamixie na scenę wkroczył już prawdziwy Dash Berlin :P Zagrał fajnie, dobrze się bawiłem podczas tego setu :) W miedzy czasie zaczął padać deszcz... na początku jedynie lekko kropiło lecz 15 min przed końcem jego setu pogoda pokazała na co ja stać... Dosyć przemokłem, w drodze na przystanek zamokłem do reszty... buty cale mokre... do autobusu jeszcze godzina... porażka... odechciało mi się kolejnego dnia. Trzasłem się jak galareta z zimna ;]

Sobota: po wcześniejszym przemoknięciu w sobotę przyodziałem strój plażowy :D Krótkie spodenki i japonki na nogach... błagając o ciepło aby nie zamarznąć podczas nocy :P cała sobotę spędziłem na parkingu. Na początku trochę nudnawo lecz o 21:45 na scenie pojawił sie Marcel Woods - kolejny Dj na którego czekałem i nie zawiodłem się ;) Zagrał w swoim stylu, wystarczająco energetycznie jak najbardziej na plus :) W czasie setu Marcela natknąłem się pod scena na Bartasa i pobawlilismy już do końca razem z Bartkiem i Labem który znalazł się po jakimś czasie :P Po Marcelu nadszedł czas na pokaz Redbull X-Fighters :) calkiem fajnie, szkoda tylko ze rampa byla niska i przez to nie mogli pokazać wszystkiego na co ich stać :) Cały ich występ mam nagrany pojawi się na moim fejsie pewnie ;) No i na reszcie moje oczekiwanie dobiegło końca - na scenę wkroczyli chłopacy z W&W! Kolejny genialny set i świetna zabawa ;) Po W&W luknęliśmy kolejny pokaz po czym poszli odpocząć ;) Wróciliśmy na set Nica Chagall. Grał dosyć spokojnie lecz fajnie ;) Można było się pobawić :) O 5:00 moja zabawa dobiegła końca i udałem się na spoczynek :)

Niedziela... budząc się około 11 wstałem ogarnąłem się i lecimy dalej na Afterparty :) Wbijając na plaże złapałem Szyderę, wbiliśmy w tłum po czym uderzyli z jego znajomymi na pizze :) Po powrocie już bez przerwy bawiliśmy się na plaży :) Sety oczywiście nudnawe lecz klimat super ;) około 17 wyszedłem z plaży aby udać się do kwatery zjeść coś i ruszyć na SMA. Tym sposobem po 20 bylem już w amfi. Oczywiście dalej w stroju plażowym :D Tym razem jednak było dużo zimniej... Dje przynudzali wiec po 22 wyszedłem :) i tak zakończyła się przygoda z Sunrisem :)

Przy okazji podziękowania dla Szydery, Bartasa i Laba za zabawę :)

A na fejsie wrzucę jakieś foto i wideo z wypadu :)

"Push me And then just lick me
Till I can get my DADA LIFE !! !" :super:

----------------------------EDIT----------------------------

Zapomniałem napisać... W sobotę nagłośnienie było zjeba** na całej lini. Bass byl o wiele za mocny, zagłuszał sporo z melodii

Profil Facebook

wojtazz 

Dołączył 1081 dni temu
Wysłany: 28-07-2011, 18:16  

sunrise chick
,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing

Monic87 

Pomogła: 12 razy
Dołączyła 627 dni temu
Wysłany: 02-08-2011, 18:19  

Crea 
Administrator

Dołączył 729 dni temu
Wysłany: 07-08-2011, 00:11  

Cytat:
Sunrise Festival 2011 – After Movie!

Dwa tygodnie temu wspólnie bawiliśmy się w kołobrzeskim amfiteatrze i świętowaliśmy 9 edycję festiwalu wschodzącego słońca. Zapraszamy do obejrzenia oszałamiających zdjęć w krótkim „After Movie“ z Sunrise Festival 2011, który odbył się w dniach 22-24 lipca w Kołobrzegu.

Bądź losu panem, ale życia sługą...

http://www.increasivemusic.com

Profil Facebook

Odpowiedz do tematu