Wysłany: 24-07-2010, 21:59
Az glupio pytac ale czy Planeta da nam, biednym ludziom przed radioodbiornikami , szanse uslyszenia Armina..? bo cos sie obawiam czy przypadkiem nie dadza Pete'a Tonga, ktory jest w tym samym czasie.
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył 729 dni temu Posty: 390 Skąd: Bytom
Wysłany: 25-07-2010, 11:12
BLAKE JARRELL, różnie grał. Raz mi się podobało, raz nie. ARMIN VAN BUUREN, standardowo, oklepane tracki. Kilka nowości z Mirage, które nie były złe. BEN GOLD, masakra set. Najlepszy jaki słyszałem na SF. Super Klimat.
Wysłany: 25-07-2010, 11:38
Wiesz, one sa oklepane dla nas, jak sluchamy co tydzien ASOT-a. dla kogos kto nie slucha to byl nawet ciekawy set (mnie osobiscie tez nie porwal,a na to liczylem... )
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 857 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 25-07-2010, 11:59
Słyszałem tylko set Armina i musze powiedzieć że nie był zły. Owszem znane, oklepane kawałki ale dobrze dobrane i idealnie pasujące na tego typu impreze. Fajnie było też usłyszeć te parę "premier" z Mirage.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum