Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Sunrise Festival 2010
Autor Wiadomość
Rogal 
Asot Lover

Dołączył 1079 dni temu
Wysłany: 28-07-2010, 04:01  

jeżdżę już od 5 lat do Kołobrzegu i co rok jest dla mnie coraz gorzej od tych kilku ostatnich bo dobra passa sunrisowa trwała od tych wcześniejszych kiedyś bylem młodszy i było to dla mnie duże wydarzenie być na takiej imprezie teraz jak już to poznałem to inaczej na to spoglądam cenowo co roku jest drożej a impreza tego nie oddaje line up owszem był zachęcający motyw przewodni "czas" niestety nie zauważyłem nic co mogło by mi się z tym kojarzyć oprócz loga na biletach koszulkach itp na pewno dobry pomysł z żetonami dużo "pachnących" toi toi organizacja jak najbardziej na plus w końcu MDT umie wprowadzić ludzi na obiekt bo co impreza mieli z tym problem wielki plus za brak kolejki w każdym dniu wejścia na imprezę no i chyba na firmę fotissound nikt nie będzie narzekał bo nagłośnienie było jak zawsze na wysokim poziomie nie widziałem żadnej awantury i tylko ta tragiczna wiadomość o tej dziewczynie rzuca dość nie fajne światło na imprezę ale sprawa na pewno się wyjaśni pokaz fajerwerków bez rewelacji w ubiegłych latach był większy nakład gotówki na tego typu atrakcje ognie fajerwerki z obydwu scen a nie tylko z parkingu jak to miało miejsce w tym roku wejścia DJ'i tez niebyły jakoś specjalnie zorganizowane wciąż te same intro i zapowiedzi DJ'i idzie się zanudzić i megamix z mirroball'em co on tam robił ? minął już rok i wciąż to samo niemiłe zaskoczenie brak pomysłów ? red stage zobaczyłem z ciekawości samych zamulaczy fotelowych i 4 laski na środku "parkietu" pomysł z tym dla mnie nie zbyt trafiony wiekszosc czasu spedziłem jednak na amfiteatrze bo na parking mało komu sie podobalo sami housowcy byli ze mna wiec krązyłem sam na digital wielkie plusy za sety
Analog piątek
- Laidback Luke
- Dirty South
- Funkagenda
- Joachim Garraud
- Dada Life
Digital
- Gareth Emery
- Andy Moor
- W&W

Analog sobota
- ATFC
- Hardwell
- Koen Groeneveld
Digital
- Ashley Wallbridge
- Ali Wilson
- Armin Van Buuren

co do aftera miasto pewno nie wyraziło zgody na to by udostępnić molo bo przecież miasto bardzo zbiednieje jak nie pobierze opłaty za wejście 2 zł jeden dzień w roku zal naprawdę bo przez to nie mogli się po zadnie rozłożyć i przez to after był jaki był niedzielne SMA to jakby wymarłe było tak mało ludzi cena 100zł jak rok temu w kasie porażka jak na taka imprezę ja dałem troszkę taniej bo kupiłem wcześniej klimat imprezy fakt jest magiczny posłuchać tych starszych dobrych kawałków frekwencja mała ale przynajmniej było luźno no cóż więcej w tym roku widzę minusów niż plusów ale to moje zdanie

btw miło było spotkać szydera pomimo problemow grupa asotowców dała rade chociaż było nas bardzo mało no i miło było poznać Davida_Es do następnego chłopaki ! :luka: a z reszta sie nadrobi :hyhyhy:

Dawid_Es 

Dołączył 1061 dni temu
Wysłany: 28-07-2010, 09:59  

Rogal, Ciebie również było miło poznać, nawet po raz enty. Znów zapomniałeś o naszej miłej rozmowie podczas bodajże enTrance? :D

Ja zapraszam do zapoznania się z relacją mojego autorstwa z pierwszego dnia SF :)

http://www.globaltrance.p...y,5,2261,0.html

Rogal 
Asot Lover

Dołączył 1079 dni temu
Wysłany: 28-07-2010, 16:34  

Dawid_es masz racje tak wtedy nawet poszlismy do bufetu cos zjesc hehe ale ja wtedy bylem bardzo %% :aloha:

Dawid_Es 

Dołączył 1061 dni temu
Wysłany: 28-07-2010, 18:14  

Dla zainteresowanych II część relacji :)

http://www.globaltrance.p...y,5,2266,0.html

Rogal, a no byłeś trochę bardzo na % :P

Szydera 

Dołączył 1090 dni temu
Wysłany: 29-07-2010, 22:38  

Jednym słowem ale urwał :] Klimat nie do opisania, trzeba tam po prostu być i to przeżyć. Wspaniale 3 dni :]
Rogal napisał/a:
btw miło było spotkać szydera pomimo problemow grupa asotowców dała rade chociaż było nas bardzo mało no i miło było poznać Davida_Es do następnego chłopaki ! a z reszta sie nadrobi

Nie liczy się ilość tylko jakość, co zresztą pokazaliśmy na After :] Do zobaczenia na INDEPENDANCE

Martins
[Usunięty]

Wysłany: 17-08-2010, 16:47  

Odpowiedz do tematu