Wiek: 20 Dołączył 932 dni temu Posty: 4294 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 12-11-2010, 16:07
Shon napisał/a:
Oby dwa tracki świetne , ciężko wskazać który lepszy . Będzie udana epka
Jak najbardziej się zgadzam, klimat niesamowity , ponadto November 1st jest jednym z tych utworów dzięki którym asot 482 w ostatnich 40 min był świetny
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Co prawda takie ocenianie na pierwszy odsłuch bywa czasem nie do końca miarodajne to wstpępnie mogę powiedzieć, że pierwszy utwór "November 1st" - jak na tego wykonawcę niekonwencjonalny - średnio mi się spodziewał.
Drugi, wpisuje się w styl jaki prezentuje ten wykonawca. Zdecydowanie lepiej mi odpowiada. Świetny klimat. Początek miły, obiecujący jednak w pewnym miejscu już myślałem że się nieco rozczaruję jednak koło 5 minuty doszły elementy które sprawiły że utwór prezentuje się bardzo dobrze. Ogólnie to zwyczajny standardowy jak na tego wykonawce pływaczek. Tego typu klimaty kojarzą mi się z wolnością, przestrzenią, beztroską. Polecam. A kawałek? Niech sobie dalej płynie po moim pokoju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum