Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył 460 dni temu Posty: 1848 Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 21-01-2012, 22:56
Kapitalny utwór ! Pamiętam jak katowałem ten utwór szmat czasu ! Piękno w czystej postaci . Wolę jednak OM , który pojawił się na In Search Of Sunrise 3: Panama .
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 1058 dni temu Posty: 340 Skąd: Zduńska Wola/Poznań
Wysłany: 22-01-2012, 00:53
Remiks średni, pierwszy raz go słysze muszę przyznać ale wrażenia na mnie nie zrobił. Za to orginał jest GENIALNY ! I zdecydowanie go wole.
_________________ All-time favourite: Airbase - Escape LAST.FM: http://www.lastfm.pl/user/PeterwhitePL "Wielu komercyjnych DJ'ów rażąco gra dzisiaj muzykę pop. Są oni w niemożliwej sytuacji, chcą zostać wielkimi i bogatymi gwiazdami a przy tym zostać wiarygodni. W czasach kiedy Trance był wiarygodnym gatunkiem, starali się identyfikować z tą muzyką aby wyglądać 'cool' w oczach innych. Od tamtego czasu Trance stracił na wartości a następna generacja klubowiczów myśli teraz, że Euro Pop to Trance. Tak samo dzieje się obecnie w muzyce House." John '00' Fleming
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył 1054 dni temu Posty: 1593 Skąd: zabrze
Wysłany: 27-01-2012, 14:30
Szczerze powiedziawszy to ten remiks usłyszałem wcześniej niż OM. Lata temu dostałem go od kumpla w folderze Airbase gdzie było ponad tuzin kawałków jak jeszcze nie miałem neta Oj liceum się przypomniało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum