Wysłany: 08-08-2011, 22:20
W sumie to nie mam się czego przyczepić Dość fajne, lżejsze brzmienie i wokal też nie jest zły Mi się podoba ale widzę, że ogólnie budzi skrajne emocje
Wiek: 18 Dołączył 460 dni temu Posty: 1848 Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 11-08-2011, 01:04
Śliczny jest ten utworek , przepiękny breakdown . Strasznie klimatyczna produkcja . Nie są to rytmy Simona , a jednak sobie poradził , kocham takie brzmienia .
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Zaproszone osoby: 3 Wiek: 21 Dołączył 1062 dni temu Posty: 1091 Skąd: Ełk
Wysłany: 10-12-2011, 19:53
Jak już kiedyś wspominałem jest tylko jeden moment jak wokal fałszuje lub tak się wydaje. Później produkcja nie jest taka zła, od breakdown'u robi się miło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum