Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wiek: 22 Dołączył 523 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-06-2011, 00:37
Te oooHoooHoo średnio wypada, sam wokal śpiewany też nie porywa, wkurza mnie najbardziej ten drugi głos, można to było zrobić bez niego, nic by tam nie brzdąkało denerwująco wtedy. Sama melodia git, aczkolwiek ciut za wesołą, w Stealing Time była melancholijna i wyszło 10 razy lepiej. Taki średniak, liczę na coś ciekawszego w przyszłości.
Wiek: 17 Dołączył 516 dni temu Posty: 564 Skąd: podlaskie
Wysłany: 12-06-2011, 09:13
Mam mieszane odczucie co do vocalu. To 'oohohoo' denerwuje mnie, ale gdy wokalistka już normalnie śpiewna nawet mi się podoba. Melodia w miarę, nawet nieźle brzmi pianino w breakdownie. Do Stealing Time nie ma co porównywać - tamten utwór wyszedł Siedowi o wiele lepiej.
Wysłany: 12-06-2011, 10:53
Ja do wokalu nie mam zastrzeżeń, tam gdzie nie ma beatów, razem z melodią pasuje, tylko te odgłosy ooo-Hoo-Hoo-ooo mnie denerwują, no i te beaty powinny być od razu po wokalu tak jak jest w 2 części, bo nie słysze mocy w tym kawalku
_________________ "Można Armina kochać, lubić, lub nienawidzić za to jaką gra muzykę, ale trzeba mu oddać jedno: nie ma drugiego takiego człowieka, który za pomocą programu radiowego stworzył społeczność, zjednoczył fanów muzyki trance z całej planety."
Wysłany: 30-08-2011, 18:48
sluchajac to kiedys nie wiedzialem,ze to Jaren wiec niestety jestem zaskoczony,ze to ona i slabo tutaj wypadla. ale wszystko inne w jej wykonaniu jest swietne
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum