Wysłany: 15-11-2010, 22:12
Shogun w Come With Me znowu postawił na wokal i znowu mi się nie podoba wersja dub zmienia tylko tyle, że nie mam ochoty tego wyłączyć już na samym początku Star Lane podobnie jak poprzednik, średnie....
Wysłany: 18-11-2010, 11:46
hym oj dosyc ciekawy wokal i to całkiem ładnie brzmiący mi sie podoba come with me nuta bardzo dobra co do Star Line to bardziej energetyczna nuta i bez wokalu co jest na plus brzmi na prawdę kosmicznie chyba jedna z ciekawszych produkcji tego artysty
hym oj dosyc ciekawy wokal i to całkiem ładnie brzmiący mi sie podoba come with me nuta bardzo dobra co do Star Line to bardziej energetyczna nuta i bez wokalu co jest na plus brzmi na prawdę kosmicznie chyba jedna z ciekawszych produkcji tego artysty
Ten vocal może trochę dziwny Ale utwór jak najbardziej na plus
Wysłany: 05-12-2010, 13:46
Przy tym wokalu to nie mam "żadnego ale" co do mojego śpiewu
han350 napisał/a:
utwór jak najbardziej na plus
Z tym się zgodzę. Bo lubię utwory Shogun'a i jak to on znów postawił na wokal, co w tym wypadku jest totalnym niewypałem. Na szczęście cała reszta jest ok:D Z kolei Star Line mi się bardziej spodobał. I tu też zgadzam się z hanem, że kawałek energiczny i ciekawy, ale to może dlatego, że jest inny niż większość utworów tego artysty
Zaproszone osoby: 1 Wiek: 20 Dołączył 857 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 05-12-2010, 17:33
Mi ani jeden, ani drugi kawałek nie przypadł specjalnie do gustu. Co do wokalu to nie będe się wypowiadać Zgadzam się w tej kwestii w zupełności z Aśką. Star Line za to wydał mi się nad wyraz nudny... nawet brak wokalu nie uratował tego kawałka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum