Tragedia , szkoda że Armin promuję tak tego "mistrza odgrzewanych kotletów".
_________________ All-time favourite: Airbase - Escape LAST.FM: http://www.lastfm.pl/user/PeterwhitePL "Wielu komercyjnych DJ'ów rażąco gra dzisiaj muzykę pop. Są oni w niemożliwej sytuacji, chcą zostać wielkimi i bogatymi gwiazdami a przy tym zostać wiarygodni. W czasach kiedy Trance był wiarygodnym gatunkiem, starali się identyfikować z tą muzyką aby wyglądać 'cool' w oczach innych. Od tamtego czasu Trance stracił na wartości a następna generacja klubowiczów myśli teraz, że Euro Pop to Trance. Tak samo dzieje się obecnie w muzyce House." John '00' Fleming
Zaproszone osoby: 1 Wiek: 19 Dołączył 429 dni temu Posty: 1330 Skąd: Słupsk
Wysłany: 10-12-2011, 19:52
Początek zapowiadał się naprawdę dobrze ale ten motyw po co ile razy można jakbym nie znał Skyfire to ten track na pewno by mi się spodobał no ale tak nie jest
_________________ The future starts today, not tomorrow . . .
Wiek: 22 Dołączył 523 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-12-2011, 14:49
buurendj napisał/a:
No ale dla mnie za słabe na hymn, ale co do traczka, to dobry
Mam takie samo odczucie - track do posłuchania, brzmieniowo nawet całkiem nieźle, ale jak na hymn to raczej nie. Podobieństwo do SED to jak dla mnie celowe działanie, niestety IMO nietrafiony pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum