Wiek: 20 Dołączył 932 dni temu Posty: 4294 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 09-11-2011, 18:39
Santerna feat. Vadim Kapustin - I Believe In Life
Santerna feat. Vadim Kapustin - I Believe In Life
Release Date: 12.12.2011 Label: InfraProgressive
1. Original Mix 2. Abstract Vision & Elite Electronic Remix 3. Steve Brian Remix 4. Abstract Vision & Elite Electronic Dub 5. Steve Brian Dub 6. Dub Mix 7. Chillout Mix
Ogólnie to vocal tak średnio mi podchodzi chociaż coś mi się zdaje, że się do niego przekonam na pewno nie spodoba mi się ten chórek co powtarza się co jakiś moment Remix od Abstract Vision & Elite Electronic jest naprawdę dobry bardzo przyjemnie, klimatycznie wersja Dub jest jeszcze lepsza Wersje Steve Briana natomiast też nie są złe, aczkolwiek czegoś mi zabrakło Chillout to taka wersja dla smutasów
A tak na marginesie fajnie się nazywa wokalista
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Wysłany: 10-11-2011, 22:52
Po przesłuchaniu Original Mix do połowy przeszłam od razu do dub mixów Jeżeli w ogóle coś z tego nadaje się do słuchania to Abstract Vision & Elite Electronic Dub, ale i tak raczej do tego już nie wrócę.
Tracklist: 01. I Believe In Life (Original Mix) [8:15] 02. I Believe In Life (Abstract Vision & Elite Electronic Remix) [8:45] 03. I Believe In Life (Steve Brian Remix) [6:34] 04. I Believe In Life (Abstract Vision & Elite Electronic Dub) [7:15] 05. I Believe In Life (Steve Brian Dub) [6:20] 06. I Believe In Life (Dub Mix) [6:59] 07. I Believe In Life (Chillout Mix) [5:11]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum