Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Rusza kolejny projekt Armina - A State of Sundays
Autor Wiadomość
lab 

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 1086 dni temu
Wysłany: 10-09-2010, 20:33  Rusza kolejny projekt Armina - A State of Sundays

Cytat:
Dziś, w dniu premiery czwartego autorskiego albumu Armina zatytułowanego Mirage, artysta rusza z kolejnym projektem - A State of Sundays, tym razem na antenie radia SIRIUS XM. A State of Sundays to cotygodniowa, 24-godzinna audycja, której pierwszy epizod zostanie przedstawiony słuchaczom w tą niedzielę, 12-go września.

A State of Sundays będzie częścią dobrze przyjętej i zdobywającęj wiele nagród audycji artysty A State of Trance. Każdego tygodnia, dwugodzinna audycja, w której prezentowana jest najlepsza muzyka trance i progressive, jest słuchana przez ponad 10 milionów miłośników muzyki klubowej. Jako dodatek, słuchacze A State of Sundays usłyszą ekskluzywną godzinę, w której Armin będzie prezentował ulubione produkcje ze swojej osobistej kolekcji, poczynając od trance, poprzez progressive, house oraz down-tempo. Prócz tego, audycja będzie składała się z części nazwanej Favourite Future DJ oraz specjalnych setów takich DJów jak Markus Schulz, Dash Berlin, John O’Callaghan, Andy Moor, Ashley Wallbridge oraz W&W.

Armin van Buuren: "W przyszłym roku, będę świętował pięćsetny epizod oraz 10 lat istnienia mojej cotygodniowej audycji A State of Trance. Z tego powodu szukałem pewnych rozwiązań, aby wydłużyć moją audycję. SIRIUS XM zaoferowało mi możliwość, aby dostarczyć moim fanom jeszcze więcej nowej, świeżej dawki muzyki i ekskluzywnych mixów przygotowanych przez artystów światowego formatu. Będziemy również wracać wstecz i zaglądać do kart historii mojej audycji oraz muzyki trance. To marzenie, które staje się faktem da mi możliwość transmitowania muzyki przez cały dzień. Dzięki temu, niektórzy czołowi DJe będą przygotować ekskluzywne mixy dla potrzeb A State of Sundays."

Radio Sirius XM Radio to jedna z największych rozgłośni radiowych w Ameryce. Na antenie radia jest ponad 130 kanałów, które można słuchać przez internet. Poczynając od muzyki, poprzez sport, wiadomości, rozmowy, rozrywkę, pogodę oraz wyniki badań, statystyki. To stacja, która porusza każdy temat, każdą dziedzinę życia oraz każdy gatunek muzyczny. Światowej sławy celebryci, tacy jak Howard Stern, Eminem czy Oprah, mają swój własny kanał na antenie tej amerykańskiej rozgłośni.

A State of Sundays startuje w niedzielę, 12-go września. Armin zaprezentuje swój ekskluzywny, 6-godzinny set nagrany w klubie Amnesia na Ibizie podczas swojego solowego występu na Białej Wyspie. Więcej informacji pod adresem, www.siriusxm.com

Oryginał: Armin launches A State of Sundays on Sirius XM @ arminvanbuuren.com
Ostatnio zmieniony przez lab 10-09-2010, 20:54, w całości zmieniany 2 razy  

Shon 

Dołączył 898 dni temu
Wysłany: 10-09-2010, 20:48  

Gdzieś czytałem że dostep do tej audycji "live" ma być odpłatny , no zobaczymy.

Martins
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2010, 10:29  

24 godzinny kanał , niezle , ze ma na to czas :)

Jichynn 
Walet Trefl

Dołączył 1058 dni temu
Wysłany: 11-09-2010, 10:35  

Z jednej strony ładnie i pięknie, z drugiej przesyt audycji.

Dawid_Es 

Dołączył 1061 dni temu
Wysłany: 11-09-2010, 13:19  

Te 24 godzinne audycje, to pewnie utwory będę prezentowana jak z autopilota Przecież Armin nie stworzy 24h mixu... Tak myślę.

Shon 

Dołączył 898 dni temu
Wysłany: 11-09-2010, 13:21  

Duzo setow innych dj'i ma byc.

Mattius 

Zaproszone osoby: 1
Dołączył 857 dni temu
Wysłany: 11-09-2010, 14:05  

Mozebyc ciekawie choc mysle ze lepiej by bylo gdyby skupil sie na ASOT´cie, a nie rozdrabnial na "drobne". Mimo wszystko z ciekawoscia zobacze jak to bedzie wygladac.

Profil Facebook

Shon 

Dołączył 898 dni temu
Wysłany: 12-09-2010, 12:51  

Pierwszy epizod czesciowo wyglada tak:

00-01 Dash Berlin Set
01-03 Future Favorite Dj (Josh Gabriel)
03-07 Progressive start
07-09 Downtempo
09-13 Trance System,
13-14 Asot Classics
14-17 Asot (ibiza set)
17-18 W&W
18-19 Andy Moor
19-20 John O'Callaghan
20-21 Markus Schulz
21-24 Ibiza Set (part 2)

Dawid_Es 

Dołączył 1061 dni temu
Wysłany: 12-09-2010, 12:58  

To są godziny dla naszej strefy czasowej?

Shon 

Dołączył 898 dni temu
Wysłany: 12-09-2010, 13:02  

Niee , dla nas musisz dodac 6h ;)

Czyli teraz o 13 zaczela sie czesc "downtempo"

Odpowiedz do tematu