Ronny K specjalnie dla asot-only.pl
Rozmawiał:
Sziszka
1. Słuchasz muzyki innej niż trance?Tak, praktycznie wszystkiego co ma melodię :-)
2. Skąd czerpiesz inspirację do tworzenia swoich utworów?Zawsze jest coś, ale pomysły na nowe produkcje przeważnie czerpię z życia.
3. Skąd fascynacja emotional trance? Kiedy się tym zaraziłeś?Lubię emocjnonalną muzykę. Stylem uplifiting zainteresowałem się po raz pierwszy w 2006 roku i dzisiaj mogę powiedzieć, że to jest to, czego szukałem i co znalazłem :-D
4. Zauważyliśmy, że w Twoich setach występuje dużo kawałków ID - dlaczego? Starasz się najpierw przetestować kawałki czy aż tak długo musisz czekać na ich wydanie?Odpowiedź jest bardzo prosta. Nie wszystkie utwory są moje, a ich autorzy nie zawsze życzą sobie, żeby upubliczniać tytuł. Sam też niekiedy ukrywam swoje własne produkcje.
5. Andy Blueman ogłosił koniec swojej kariery, jeśli chodzi o muzykę trance. Czujesz się na siłach, aby produkować podobne produkcje?Ja nigdy nie kopiowałem i nie mam zamiaru kopiować innych produkcji. Myślę, że styl mojej twórczości jest "unique" i życzyłbym sobie, żeby u każdego artysty było podobnie. Chcę być po prostu sobą.
6. Zajmujesz się tylko i wyłącznie produkowaniem i graniem?Nie, to jest tylko moje hobby. Tak jak większość ludzi pracuję i dlatego też na produkcję muzyki mam niewiele czasu.
7. Co chciałbyś powiedzieć wszystkim użytkownikom asot-only?Ostatni epizod ASOT-a, który mi się spodobał, został wyemitowany w latach 2006 - 2007. Dzisiaj jest zupełnie inaczej, Armin skierował się w stronę muzyki komercyjnej, która do mnie nie przemawia. Chciałbym mimo tego powiedzieć wszystkim użytkownikom forum asot-only.pl, ale nie tylko, żeby zawsze słuchali muzyki, która im się podoba, bez względu na gatunek.
8. Dzięki i życzymy dalszych sukcesów!Dzięki za wywiad i życzę powodzenia.
Wersja z zachowaną oryginalną wypowiedzią artysty: | Ukryta Wiadomość: |
Dostęp tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum. Kliknij --- tutaj --- aby się zalogować. Nie masz konta? --- Rejestruj --- |