Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 1058 dni temu Posty: 340 Skąd: Zduńska Wola/Poznań
Wysłany: 02-09-2011, 16:22
Nie jestem wielkim fanem Shaha , wręcz można powiedzieć że nie lubie go. Więc po pierwszym przesłuchaniu było tragicznie gdyż podeszłem do tego jako do albumu trancowego. A moim zdaniem on nim nie jest, więc gdy za drugim razem miałem inne podejście album mi się spodobał nie jakoś strasznie ale jadąc samochodem czy przebywając w jakimś ciepłym miejscu podczas wypoczynku bardzo fajnie się tego słucha. Oczekiwałem oceny 0/5 a jest 2.5/5 bo mimo wszystko choć nie lubie Shaha jakiś urok te jego produkcje mają. ;-)
_________________ All-time favourite: Airbase - Escape LAST.FM: http://www.lastfm.pl/user/PeterwhitePL "Wielu komercyjnych DJ'ów rażąco gra dzisiaj muzykę pop. Są oni w niemożliwej sytuacji, chcą zostać wielkimi i bogatymi gwiazdami a przy tym zostać wiarygodni. W czasach kiedy Trance był wiarygodnym gatunkiem, starali się identyfikować z tą muzyką aby wyglądać 'cool' w oczach innych. Od tamtego czasu Trance stracił na wartości a następna generacja klubowiczów myśli teraz, że Euro Pop to Trance. Tak samo dzieje się obecnie w muzyce House." John '00' Fleming
Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył 532 dni temu Posty: 1055 Skąd: Skierniewice
Wysłany: 02-09-2011, 16:28
Siveen napisał/a:
A moim zdaniem on nim nie jest, więc gdy za drugim razem miałem inne podejście album mi się spodobał nie jakoś strasznie ale jadąc samochodem czy przebywając w jakimś ciepłym miejscu podczas wypoczynku bardzo fajnie się tego słucha.
Właśnie z myślą o takich sytuacjach są stworzone albumy Shaha, czyli jazda samochodem czy wypoczynek pod palemką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum