Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 8 razy Wiek: 21 Dołączył 494 dni temu Posty: 437 Skąd: Hajnówka
Wysłany: 31-07-2011, 21:16
Gwiazdeczka zasrana ... Do jego muzyki nic nie mam (o ile to jego muzyka), bo o gustach się nie dyskutuje i każdy bawi się przy czym chce, ale jego zachowanie mnie po prostu wk***ia. A no i zauważcie, że tylko jakieś gimnazjalistki wiszczą na jego cześć Tak wygląda chyba 90% jego fanów.
_________________ "Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy, że jest dobry. Gówno prawda - jeśli Ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy, że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż własny gust muzyczny" - Armin Van Buuren
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył 1006 dni temu Posty: 575 Skąd: Swarzędz/Poznań
Wysłany: 31-07-2011, 22:54
Jeszcze do nie dawna ten pseudo artysta był dla mnie zupełnie obojętny ale po tym co zaczął odpie.dalać to myślę że jest skończonym idiotą. Współczuje wszystkim małolatom którym ten gościu i jego twórczość imponuje. Brawa dla tego Pana który wyłączył mu mikrofon na drugim filmiku
_________________ Stop trying to change me, I am what I am ...
Pomógł: 17 razy Wiek: 15 Dołączył 418 dni temu Posty: 1128 Skąd: Kraków
Wysłany: 01-08-2011, 00:25
Oto plakat z Robertem i wodą w roli głównej
A tak na poważnie: Czy tak powinien zachowywać się prawdziwy DJ?! Najlepiej zwalić całą winę na organizatorów. Nie, nie zazdroszczę mu tego, że ma hajs... tak właściwie czego mam mu zazdrościć?! Żenującego zachowania?! Co drugie słowo to "ku*wa", "pie***lony"... kultura naprawdę baaaaardzo wysoka u tego pana Po tym zamieszaniu, do jego tracków zaczynam czuć niesmak Szkoda... bo kiedyś tworzył utwory godne uwagi (tj. Beauty Night czy Eivissa) - może to nie był szczyt możliwości, ale wpadały w ucho.
A tak BTW. jakby ktoś chciał, to wrzucam poniżej filmy z 2010r. z panem M. i jego "menadżerem"
Dno i 5 metrów mułu... Mój dłuższy komentarz do tych filmów jest zbędny
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 8 razy Wiek: 21 Dołączył 494 dni temu Posty: 437 Skąd: Hajnówka
Wysłany: 01-08-2011, 08:32
"Eeeeloooo"... co on się ku*** w hip-hopowca bawi? Chyba mu się style pomyliły -_-
_________________ "Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy, że jest dobry. Gówno prawda - jeśli Ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy, że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż własny gust muzyczny" - Armin Van Buuren
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum