Dołączyła 462 dni temu Posty: 17 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 17-02-2011, 20:34
O proszę, nawet nie wiedziałam ,że taki reportaż był emitowany w Poloni. Pokazali nas w końcu z tej właściwej strony jako fanów trance'u.Mam nadzieję, że jeszcze będą go powtarzać i pokazywać jak potrafimy się dobrze bawić.
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył 866 dni temu Posty: 904 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 18-11-2011, 08:25
Wychodzi cały obraz "telewizji publicznej". Spróbuję znaleźć jakieś linki ale z tego co widzę to ciężko. Że ja tego nie ściągnąłem YT jak jeszcze było.
_________________ życie bez roweru powoduje raka płuc i choroby serca
Wiek: 17 Dołączył 411 dni temu Posty: 246 Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: 18-11-2011, 22:11
W internecie nie ma na 99,99 %. Przeszukałem naprawdę dokładnie. Nawet na profilu reżysera Andrzeja Dziedzica na vimeo.com nie ma. Dlatego mam nadzieję, że ktoś ma to gdzieś zachomikowane na swoim dysku.
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył 866 dni temu Posty: 904 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 19-11-2011, 19:28
Trzeba było dodać, że niech się nie zasłaniają prawami autorskimi gdyż inne telewizje (discovery/bbc) jakoś nie zgłaszają roszczeń i filmy nie znikają z sieci. Jako, że materiał się spodobał punktowali in plus za niego.
_________________ życie bez roweru powoduje raka płuc i choroby serca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum