Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
RaCmin presents Mental Agitation of Trance 009 January 2012
Autor Wiadomość
RaCmin 
Anywhere but here...

Dołączył 932 dni temu
Wysłany: 02-02-2012, 12:29  RaCmin presents Mental Agitation of Trance 009 January 2012

Tracklist

01. Basil O'Glue - Cosmogony (Original Mix) | Hyline Music [My Tune of the Moment]
02. Emma Hewitt - Colours (Armin van Buuren Remix Dub) | Armind
03. Eco - We Watched The Sunrise Till Our Eyes Burned Out | A State Of Trance
04. Boom Jinx & Daniel Kandi - Azzura (Original Mix) | Enhanced Recordings
05. Jorn van Deynhoven - Spotlight (Tomas Heredia Remix) | Armada Music
06. Luke Bond feat. Mark Frisch - The Other Side (Jorn van Deynhoven Remix) | Garuda
07. Ørjan Nilsen - Legions (Original Mix) | Armind [My Tune of the Month]
08. Heatbeat - Arganda (Original Mix) | Captivating Sounds
09. Mike Foyle & ReFeel - Universal Language (Original Mix) | Soundpiercing
10. Daniel Kandi - Sagittarius (Original Mix) | Armind
11. Stonevalley - Hybrid (Original Mix) | Enhanced Recordings
12. Aly & Fila - 200 (FSOE 200 Anthem) | Future Sound Of Egypt Recordings

Zapraszam do przesłuchania mojego dziewiątego epizodu MAoT, i do komentowania ;)
Ponadto jeśli jakiś kawałek chcesz skomentować, wystarczy kliknąć na jego tytuł w trackliście i przenieść się do tematu z tymże utworem ;)

O to mój pierwszy set w nowy roku oczywiście pomijając yearmix. Postanowiłem robić sety podsumowujące miesiąc. I oto najlepsze utwory wydane w Styczniu, będę również umieszczał utwory, które aktualnie wałkuję, aktualnie jest to genialny utwór Basila :choon:
Tak przy okazji to zacząłem dodawać sety na Mixcloud i wrzuciłem też wszystkie poprzednie epizody, więcej tutaj: http://www.mixcloud.com/RaCmin/
Na życzenie mogę też dodać download, wystarczy PM.

Miłego słuchania / Enjoy.

RaCmin presents Mental Agitation of Trance 012 Top of April 2012

My :choon: of the Moment: Sensitive5 - Not The End
Ostatnio zmieniony przez RaCmin 03-03-2012, 03:11, w całości zmieniany 1 raz  

Profil Facebook

MPC xD 

Dołączył 418 dni temu
Wysłany: 13-02-2012, 09:36  

Uff... w końcu znalazłem troszkę wolnego czasu, aby odsłuchać Twojego seta :) Nie jestem jakiś profesjonalistą, jeśli chodzi o przejścia (sam dopiero się uczę), jednak postaram się opisać starannie jedno po drugim jak wyszło ;)

To tak, wchodzi pierwszy utwór - i zaczyna się magicznie :roll: Dobra produkcja od Basil O'Glue. Późniejsze przejście na Colours wydaje mi się troszkę za krótkie i takie nagłe. Sam remix Armina nawet niezły, jednak jakoś ostatnio wolę słuchać oryginalnej spokojniejszej wersji :) No i wchodzi kolejny utwór. Przejście lepiej zrobione od poprzedniego :ok: Dobra produkcja od Eco, jednak na dłużej mnie nie urzeka. Kolejne przejście w moim odczuciu troszkę źle pasuje ze względu na klucz, ale czy aż tak strasznie gryzie w uszy? Mnie nie, chociaż nie wiem jakby inni to odebrali. Czwarty nr uroczy. Breakdown wyszedł naprawdę rewelacyjnie :szczesliwy: Przejście na piąty utwór bardzo dobrze zrobione :ok: I zaplusowało to ogólnie, bo kolejny track znowu genialny i fajnie się wkomponowało. No i po tym kolejna dobra robota - nawet nie słyszałem jak wchodzi następny utwór ^^ Jorn van Deynhoven pozytywnie zaskoczył mnie tym remixem. No i potem wchodzi znane już przeze mnie i do teraz katowane Legions :super: Słychać w przejściu lekką różnicę, ale nie jest źle. Wchodzi Arganda i mam wrażenie, że za bardzo się nie klei :P Chodzi mi głównie o to, że tak jakby kick nie jest równo ułożony i trochę wyprzedza poprzedni utwór, ale ja też miałem z tym problem (o ile dobrze pamiętam, to w TTTT 001 miałem coś podobnego przy którymś przejściu) ;) Im słucham dalej, tym bardziej mi się podoba, bo przejścia nie są już takie jak na początku (lekko skopane) i wychodzą coraz lepsze! Lubię ten breakdown z gitarką w Universal Language :szczesliwy: Kolejny utwór to Saggiarius od Daniela i powiem, że postarał się, jeśli chodzi o ten utwór. Z początku ten pluck przypominał mi nie co ten w remixie Buurena do Colours ;P No i do końća dwa przejścia idealne. Hybrid świetne :jupi: Za 200 osobiście nie przepadam.

Podsumowując, miło się słuchało ;d Co prawda początek w moim odczuciu nie był za dobrze wykonany, ale praktycznie po 30 minutach odsłuchu już było coraz lepiej i lepiej. Większość tracków mi się spodobała. W skali od 1 do 10 daję 7,5. Czekam na kolejny set. Również zapraszam do odsłuchu moich setów - wrzucam je w pierwsze poniedziałki miesiąca. Pozdrawiam :D

Odpowiedz do tematu