Dzień dobry wszystkim

Chyba najkulturalniej będzie zacząć przygodę z Waszym (mam nadzieję, że wkrótce z naszym) forum od przywitania się

No to lecimy.
Jestem Asia, mam 20 lat; stażystka referatu gospodarczego w pewnym urzędzie miasta i gminy

Od października, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, studentka jednego z najbardziej "bezrobotnych" kierunków studiów, jakim jest politologia

(na UG) Nie zdziwi nikogo zapewne fakt, iż forum odwiedzam już... No, dobrze ponad rok czasu. I dzisiaj chyba nadszedł ten dzień, by wreszcie postawić kolejny krok i zostać jego użytkownikiem
Jeśli chodzi o moje preferencje muzyczne (czyli chyba to, o co w tym wszystkim chodzi

) muszę przyznać, iż bynajmniej nie jestem znawcą muzyki klubowej/elektronicznej. Ale lubię ją, lubię słuchać m.in ASOTa, więc chyba dobrze trafiłam

Nie mam jednak ulubionego DJa, czy producenta - jestem otwarta na wszelkie propozycje

(co nie oznacza, iż wszystkie utwory lubię, wiadomo

) Lubię także muzykę hiszpańską oraz coraz częściej fińską.
Poza muzyką interesuję się sportem, ale biernie - przed telewizorem. Przede wszystkim chodzi o F1 i skoki narciarskie, ale lubię także biathlon, snookera, czasami siatkówkę i piłkę nożną.
W dużym skrócie to chyba tyle

Gdyby ktoś miał jakieś pytanie lub jakąkolwiek sprawę do mnie - śmiało!

Pozdrawiam!