Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem Organizacyjny
Autor Wiadomość
Rogal 
Asot Lover

Dołączył 973 dni temu
Wysłany: 03-04-2010, 00:27  Problem Organizacyjny

Cytat z informacji o organizacyjnych Asot

"Namiot Piwny"

1 Sierpnia 2009 roku weszła w życie ustawa z dnia 20 marca 2009 o bezpieczeństwie imprez masowych. Interpretacja ustawy jest jednoznaczna: „Miejsce sprzedaży alkoholu musi być poza terenem imprezy masowej i nie może być z nim bezpośrednio połączone”

W związku z powyższą interpretacją oraz wytycznymi policji, namiot, w którym odbywać się będzie sprzedaż piwa usytuowany będzie jak zawsze blisko hali, jednakże nie będzie z nią bezpośrednio połączony (wejście do namiotu będzie z dworu). Podczas opuszczania terenu imprezy każdy musi otrzymać specjalny kupon oraz pieczątkę, które będą niezbędne do okazania aby ponownie wejść na teren imprezy. Całość pilnowana będzie przez firmę ochroniarską oraz przedstawicieli organizatora którzy będą pilnować, aby osoby spożywające alkohol nie wchodziły z alkoholem na teren Hali Stulecia.

Uwaga !

Pamiętaj, że aby wrócić z namiotu piwnego na teren imprezy należy posiadać przy sobie kupon oraz wyraźną pieczątkę na ręce. Bez kuponu i pieczątki niemożliwe będzie ponowne wejście na teren imprezy. Osoby, które będą pod znaczącym wpływem alkoholu nie zostaną ponownie wpuszczone na teren imprezy."

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu MSM zawsze ma z tym namiotem jakieś problemy i tak utrudnia ludziom życie kiedy MDT na enHouse i enTrance miało normalnie stoiska z browarami w środku hali

Nie rozumiem i nie moge tego zczaić czemu tak jest :doh:

btw : podczas godskitchen w ubiegłym roku namiot był połączony z miejscem gdzie znajdowała sie impreza i takie rozwiazanie stosowano rowniez podczas imprez w poznanskiej arenie typu Rmi Trance Explosion

buurendj 
Weteran

Zaproszone osoby: 7
Dołączył 983 dni temu
Wysłany: 03-04-2010, 00:45  

tak wiedziałem o tym.Ja się narąbie przed :P a później po .Ale znając życie włączy mi się ssak by było to w trakcie. :w00t:

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 751 dni temu
Wysłany: 03-04-2010, 10:12  

Cytat:
1 Sierpnia 2009 roku weszła w życie ustawa z dnia 20 marca 2009

A RTX był w lutym.

Cytat:
podczas godskitchen w ubiegłym roku namiot był połączony z miejscem gdzie znajdowała sie impreza

Ale na Sensation juz bylo inaczej.

W ostatnim MSM On Air, organizatorzy bardzo dokładnie wypowiadali się dlaczego tak jest. Próbowali rozmawiać z wrocławską policją, ale nic z tego nie wyszło,bo zależy to od miejscowej policji - jak interpretuje daną ustawę.

Warrior 

Dołączył 760 dni temu
Wysłany: 03-04-2010, 11:26  

Tłumaczyli to tym, że miejsce imprezy nie może być w żaden sposób połączone bezpośrednio z miejscem gdzie można nabyć alkohol. Stąd brak jakiegoś rękawa łączącego namiot z halą. Cudem jest, że mogli ustawić barierki wytyczające drogę między halą i namiotem.

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 751 dni temu
Wysłany: 03-04-2010, 11:53  

Rogal, przesluchaj audycje:
1) http://www24.zippyshare.com/v/30965800/file.html

lub

2) http://www.sendspace.com/file/q6jjp6

Rogal 
Asot Lover

Dołączył 973 dni temu
Wysłany: 03-04-2010, 14:08  

bartas dziekowac ; )

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 751 dni temu
Wysłany: 03-04-2010, 14:42  

Nie ma problemu :)

Cobretti 
Non Stop T.R.A.N.C.E

Dołączył 900 dni temu
Wysłany: 12-04-2010, 14:43  

Organizacyjnie im to nie wyszło np na Dniu W Parku. Była taka sytuacja że chciałem napić się normalnego browara (a nie debilnego L Free) i polazłem w strefe do tego przeznaczoną, byli tam pseudo ochroniarze którzy gdy chciałem wrócić na teren imprezy wołali odemnie jakaś opaske jaka to niby wszyscy przy wejściu dostali. Okazało się że dostali ją ci którzy wchodzili os strony Galerii Malta a pozostałe wejścia nie zostały w nie zaopatrzone. I tym sposobem gdybym nie odkupił gównianej bransoletki to musiałbym wracać do chaty. Także przestroga dla was uważajcie żeby was nie wyrolowali i pilnujcie takich spraw.

Mój kanał na YouTube

z cyklu Back To The Future = Simon Patterson - US

Odpowiedz do tematu