Pomogła: 10 razy Dołączyła 356 dni temu Posty: 456 Skąd: inąd
Wysłany: 23-02-2012, 09:59
Stary kawałek Armina ft. System F - From The Heart. Po pierwszym odsłuchu nie wierzyłam, że to produkcja Armina. Nie ma to jak Jego starsze produkcje, aż się łezka w oku kręci..
W powyższym kawałku, zwłaszcza w intro, dostrzegam pewne podobieństwa z dwiema poniższymi produkcjami: Kyau vs. Albert - Made of Sun (Album Edit)
oraz
Solid Sessions - Janeiro (Armin Van Buuren Remix)
Co o tym myślicie ?
_________________ If someday we all go to prison for downloading music, I just hope they split us by the music genre.
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył 865 dni temu Posty: 904 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 30-03-2012, 08:35
spokojnie, ale odwalili elo-zajebiaszczy teledysk bez gołych dup (jak to obecnie się robi) i wbije się na pierwsze miejsc list przebojów. Szczerze to dla mnie ten kawałek się dopiero rozkręca w tych 3 minutach. Podkład muzyczny wchodzi dopiero od 1 minuty, melodia od 1:40, jakieś rozsądniejsze dźwięki od 2:30 a cały teledysk trwa nieco ponad 3:30. Strach pomyśleć jak brzmi pełna wersja. Nie mam nic przeciwko Mafii, ale nie widzę niczego fajnego w tym utworze. Sam fakt podobieństwa: brak słów po prostu.
_________________ życie bez roweru powoduje raka płuc i choroby serca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum