Wysłany: 06-03-2010, 12:31
Dawid_Es napisał/a:
Kolega chyba nie może zrozumieć, że niektórzy mogą mieć odmienne zdanie od niego
Raczej drogi Dawidzie nasze definicje ewolucji sa rozne i to co dla Was jest ewolucja dla mnie jest tylko subtelna zmiana by nie byc oskarzonym o plagiat. ;] Druga sprawa ze tekst "(to Wam muzyka ewoluuje, bueheheh)" odnosil sie do trzech materialow wrzuconych przez Shona a nie ogolnie (co zreszta po przeczytaniu CAŁEGO mojego posta ze ZROZUMIENIEM jest jasne).
_________________ Posty tegoż autora sa tylko i wyłącznie subiektywna opinia jego chorego umysłu, szalonego rozumu. NIE SA to obiektywne opinie, fakty, informacje. Wiec jesli masz zamiar zastrzelic tego autora, pamietaj, Ty tez masz swoje zdanie i za nie tez ktos Cie moze zastrzelic.
też to zauważyłem jak pierwszy raz usłyszalem remix Jorna, tyle że nie mogłem skojarzyć utworu (wiedzialem ze Armina ) Niestety ta "kopiarka" zaczyna mnie denerwować. O ile z poczatku bardzo mi sie podobały jego remixy tak teraz za dużo tu śmierdzi podobieństwami A ten remix Lasting Light to juz bezczelność...
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył 865 dni temu Posty: 904 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 03-04-2010, 21:32
nie wiem czy podobieństwa dwóch utworów z jednej stajni się do tego "plebiscytu" kwalifikują, (umyślnie nie daję skryptu do YouTube'a gdyż obetnie końcówki czasowe: #t= !)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum