Wiek: 23 Dołączył 933 dni temu Posty: 1057 Skąd: Zawiercie
Wysłany: 06-08-2010, 22:24
Pobsky - Final Cloud
Pobsky - Final Cloud Label: Spellbinding Records Release Date: 29.11.2010
01. Original Mix 02. Tucandeo Remix
Debiutancki singiel tego producenta, a zarazem jeden z ciekawszych obecnie utworów. Pobsky trochę pośpieszył się z podpisaniem kontraktu, 1 dzień później i mogłoby to wyjść w Coldharbour
Zaproszone osoby: 1 Wiek: 20 Dołączył 748 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 07-08-2010, 00:39
Faktycznie ciekawy track. Skoro jest to jego debiut to tym bardziej brawa dla tego Pana, bo nie każdemu udaje się zadebiutować w takim stylu. Track może nie porywa, nie ma jakiejś skomplikowanej melodii ale mi się podoba
Zaproszone osoby: 3 Wiek: 21 Dołączył 977 dni temu Posty: 2073 Skąd: Białystok/Wasilków
Wysłany: 05-09-2010, 12:28
Final Cloud to genialny kawałek. Od pierwszego usłyszenia mi się spodobał. Genialna melodia, bassline, feeling, czyli wszystko co potrzeba, aby powstała dobra produkcja, która nie pozwoli Ci stać w miejscu.
Mnie również bardzo podoba się ten utworeki to od pierwszego przesłuchania. Myślę. że Markus Schulz szybko pozyska tego producenta do swojego labelu. Konkretna robota idealnie pasująca klimatem do Coldharbour. Ciekaw jestem kolejnych odsłon tego wykonawcy. Remix Tucandeo też może być miodny.
Wiek: 20 Dołączył 823 dni temu Posty: 3551 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 19-10-2010, 22:27
Pobsky - Final Cloud, bardzo spodobał mi się ten kawałek, taki bardzo przyjemny i pozytywny, jak na debiutancki singiel to bardzo udany, tylko tak dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum