Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Po meetingu - wrażenia
Autor Wiadomość
Joy 
Administrator

Dołączył 985 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 06:18  Po meetingu - wrażenia

Miałem przyjemność spotkać następujące osoby:

Kabra
deFF
vertax
Patryk
buurendj
Luccas
labielecki
ZaNej
Rogal
Warrior
Drop
ainaburano
Franzi
szydera
Bartas
Piochu
Bobson
hubertinho92
han350
Marcoo
Przemek

Jeżeli o kimś zapomniałem, a gwarantuję Wam, że z pewnością nie wymieniłem wszystkich, to z góry przepraszam :) przypomnijcie się, chętnie Was dopiszę do listy

Ostatnio zmieniony przez Joy 30-04-2010, 13:51, w całości zmieniany 3 razy  

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

han350 
Abducted by Design

Dołączył 957 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 12:44  

a ja?! :boks:

Profil Facebook

Rogal 
Asot Lover

Dołączył 973 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 18:33  

mnie na samym wjeździe pod hale przywitał Szyder wraz z flaga Zduńskiej Woli nastepne chwile po wejsciu zlokalizowal mnie ZaNej pozniej zaczeła sie masa telefonów szukania i nerwów ale jednak oplacało sie nastepnie w namiocie poznałem juz cała elite deFF Vert Labiel Patryk Burend Hubert Bartas Joy Aina i troszke pozniej przybła do nas Betina cykła fotke i uciekła :doh: moze nie poszalelismy z %% ale napewno było to miłe spotkanie i takim o to sposobem została rozdziewiczona moja znajomość asotowa z wami ; ) nie spotkałem hana waria ale mam nadzieje ze to jest do odrobienia chłopaki i z tego co pisze Joy było nas jeszcze wiecej nastepnym razem postaramy sie o jakis meeting

Moi Drodzy klimat tej imprezy i to ze mielismy okazje sie poznac pogadac wypic i sobie potanczyc ; ) bede to napewno miło wspominał i oby nie byla to nasza pierwsza i ostatnia impreza

Szydera 

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:03  

Rogal napisał/a:
nie spotkałem hana waria ale mam nadzieje ze to jest do odrobienia chłopaki

nie no :doh:

to nie pamietasz juz z kim była Betina jak sie spotkalismy w namiocie piwnym :D

Rogal 
Asot Lover

Dołączył 973 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:18  

szydera napisał/a:
to nie pamietasz juz z kim była Betina jak sie spotkalismy w namiocie piwnym

pamietam raptem na 3 min wpadliscie i na parkiet :doh: synek synek bo jak ja Cie... nie ma takiego spotkania wiecej albpo pijemy i czekamy na reszte albo idziemy razem nawet na hubertino nie poczekalicie w byl wtedy na szczochu

han350 
Abducted by Design

Dołączył 957 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:20  

ale widzieliśmy się jeszcze przed tym w namiocie piwnym :doh:

przestań jarać tyle! :P może skojarzysz miałem czarna koszulkę asot 450 :P z reszta na foto obczaisz

Profil Facebook

Warrior 

Dołączył 760 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:37  

ale z tym szukaniem to taka lipa - ja próbowałem forsować zasadę - synchronizacja zegarków, kilka osób wbija na parkiet, idzie dookoła hali szukając kogo popadnie i się o konkretnej godzinie umawiają w wcześniej uzgodnionym miejscu. Wszyscy zegarki mieli gorzej z orientacją na obiekcie ^^ było minęło, nie raz i nie dwa będzie ku temu okazja. Tzn ja w tym roku już pewnie nigdzie nie pojadę bo brak funduszy ale najbliższy w PL - pewno tam będę. Inaczej: zrobię wszystko by tam być.

deFF 
Master of Dizaster :)

Dołączył 739 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 19:53  

Ja nie byłem u komunii, więc nie mam zegarka i nie mogłem się zsynchronizować, a mama i tata nie pozwolili mi zabrać zegarka z kukułką, bo jest mało lansiarski dlatego wziąłem klepsydre, ale piasek mi zawilgotnial od piwa i dlatego nie moglismy sie zsynchronizowac na parkiecie.

Warrior 

Dołączył 760 dni temu
Wysłany: 25-04-2010, 20:21  

w takim razie ubolewam nad tym faktem nie mniej niż Ty

VerCislav 
Naczelny Krytyk Trance

Dołączył 818 dni temu
Wysłany: 26-04-2010, 16:41  

Kabra napisał/a:
Szkoda że osoby mieszkające we wrocu, czy też będące w mieście od piątku się nie zjawiły, no ale cóż..

Ale coz, dla mnie wedrowanie po miescie komunikacja miejska jest meczace (mam to codzien w drodze na uczelnie) i spotykanie sie w INNYM miejscu niz w rejonie imprezy i to kilka godzin (2-3 godziny to tez juz kilka) jest tylko marnowaniem czasu (nie ignorowaniem czy niechecia do Was). Wrocilem w piatek o 23 z roboty, do 2 zakuwalem do dzisiejszej poprawki, z rana tez musialem sie ogarnac (wstac, zjesc, ogolic sie, jajka uprac...). Uwierz mi, ze ja po 10 godzinach na ASOCie ledwo zylem, a jesli mialbym jeszcze wczesniej wedrowac po miescie to sadze ze rolety by mi opadly kolo 2-3.

Kabra napisał/a:
Poszliśmy na umówione spotkanie na rynku, a tam tylko Joy i Labiel, który dołączył trochę później.

JAKIE UMOWIONE SPOTKANIE? Nikt do mnie nie dzwonil, nie pisal ze cos sie kroi, NIKT, wiec nie rob aluzji ze ludziom z Wrocka nie chcialo sie tylka ruszyc, bo jak widac tylko Wy sie ruszyliscie, albo jedz po wszystkich, albo sie od***rdol od nas, bo juz sie nasluchalem zabawnych historyjek i osobiscie chwale sobie impreze, atmosfere roztoczona przez forumowa splecznosc troszke gorzej.
Posty tegoż autora sa tylko i wyłącznie subiektywna opinia jego chorego umysłu, szalonego rozumu. NIE SA to obiektywne opinie, fakty, informacje. Wiec jesli masz zamiar zastrzelic tego autora, pamietaj, Ty tez masz swoje zdanie i za nie tez ktos Cie moze zastrzelic.

Odpowiedz do tematu