Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył 970 dni temu Posty: 201 Skąd: Włocławek
Wysłany: 27-04-2010, 00:30
dobra panowie nie ma sie co sprzeczac kłocic i sobie wrzucac o du*** maryny nie jeden event przed nami na ktorym trzeba poprawic sprawy organizacyjne a ja postaram sie nie mylic stron % i nie wylac na patryka browara
Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył 954 dni temu Posty: 490 Skąd: Cze-wa/Strzelce Wlk
Wysłany: 27-04-2010, 10:05
deFF pierniczysz o zmęczeniu jak ja wstałem po 7 w sobotę tak poszedłem spać po 20:30 w niedziele po czy wstałem o 5:30 w poniedziałek żeby wrócić do rzeczywistości a asota dalej nie odespałem
było ok jakieś doświadczenie już jest będzie lepiej na pewno następnym razem
Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył 736 dni temu Posty: 36 Skąd: Włocław
Wysłany: 27-04-2010, 19:51
Cytat:
deFF pierniczysz o zmęczeniu jak ja wstałem po 7 w sobotę tak poszedłem spać po 20:30 w niedziele po czy wstałem o 5:30 w poniedziałek żeby wrócić do rzeczywistości a asota dalej nie odespałem
gratulacje....ja wstałem w piątek o 5 rano do pracy tam 8 godzin później miałem gości w składzie Labiel, Luccas , buuren którymi wypadało się zając i poszedłem spać w poniedziałek rano o 2....wiec kolejne 3 godziny dla mnie były by morderstwem ale wszyscy inni wiedza lepiej gratulować kondycji !
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 16 razy Wiek: 21 Dołączył 977 dni temu Posty: 2073 Skąd: Białystok/Wasilków
Wysłany: 27-04-2010, 21:20
ku***, panowie. Przestańcie już wyliczać kto ile spał, a kto ile nie spał... Mimo, że z buurenem i luccasem przejechaliśmy tyle kilometrów do Wrocka to jakoś tego nie piszemy... To jest forum ogólnodostępne i na pewno ktoś jak to przeczyta nie będzie sie chciał zarejestrować. Jak widać, spotkanie nie wypaliło i sami sobie jesteśmy winni. Na następny raz, więcej chęci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum