Festiwal odbędzie się w dniach 19-21 sierpnia 2011r. PLENER Festival w tym roku to na pewno impreza nietuzinkowa, innowacyjna w swojej formie oraz bogata w atrakcje. Organizatorzy zamierzają powtórzyć sukcesy poprzednich edycji festiwalu kładąc jednak jeszcze większy nacisk na rozmach samego przedsięwzięcia. Zeszłoroczna edycja festiwalu pokazała, że tego typu imprezy i na takim poziomie powinny na stałe wpisać się w kalendarz wydarzeń kulturalnych regionu.
Niezależnie czy jesteś fanem dubstepu, d'n'b czy też wolisz electro, garage, minimal itp. Plener Festival skupia czołowych polskich artystów z pogranicza tych stylów. Program festivalu przedstawia się następująco:
Piątek - 19.08.2011
PZG feat. WUZET BC GANGSTEPPAZ DEZET 3UNLTD HAJER BOSS DR.KI IGUOR AUDIOPHILE LIFER JUICE TOCZNIQUE KOFLER
Sobota - 20.08.2011
KWAZAR SLUTOCASTERS JUNKIE PUNKS ZEPPY ZEP K-LOUD DUB LOVIN' CRIMINALS KICÓ MDFK G-SOUND GREEN ROSE HAVOK EVIL & STEPOL MR. FLOPPY SPIDER
Na terenie festivalu funkcjonował będzie także alternatywny chill room, w którym będzie można posłuchać klimatycznych dubów czy ambientów i odpocząć od mainstage'owego 'uderzenia'. Spotkacie tam takich dj'ów jak: Bassholes Conspiracy, Omen'a, Arkus'a, Oskar Dragon'a czy Blake'a.
Poza muzyką w ciągu dnia uczestnicy festiwalu będą mogli liczyć na zorganizowane warsztaty i zajęcia plenerowe z zakresu fotografii i różnorakich sztuk plastycznych. Ma to na celu także upowszechnianie działalności twórców zajmujących się fotografią, sztukami plastycznymi oraz inną aktywnością artystyczną. Więcej informacji na ten temat na stronie http://plenerfestival.pl/atrakcje
Na terenie festivalu dostępna będzie baza gastronomiczna, bieżąca woda, bezpłatny parking. Bilet wstępu uprawnia do bezpłatnego korzystania z pola namiotowego.
Poniżej mapa ilustrująca dojazd na teren festivalu - http://tnij.org/dojazdplener Legenda: A - Dworzec PKP/Autobusowy - Tarnowskie Góry B - Wjazd na teren Plener Festivalu (od strony parkingu)
- Bilet 1 dniowy - 15 zł (przedsprzedaż oraz w dniu festivalu do godziny 20) - Bilet 1 dniowy - 20 zł (w dniu festivalu od godziny 20) - Karnet 3 dniowy - 30 zł
Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył 1063 dni temu Posty: 497 Skąd: Cze-wa/Strzelce Wlk
Wysłany: 05-08-2011, 23:56
mapka nie działa to jest dokładnie w tarnowskich?
kasa nie duża myślę ze można by jechać samochodem i nawet w nim się kimnąć trochę później i wrócić. Nie wiem tylko jak tam z tym lineupem bo nie znam ich
tak czy inaczej bardzo kuszące i wyjazd by się zamknął w 100 zł jadąc nawet samemu. liczmy 20 zł wlotka paliwo w 2 strony będzie z 50-70 zl zależnie od jazdy... Jakby ktoś jechał to why not
--------------------------------
no ok co tu dużo mówić po obejrzeniu tego http://vimeo.com/25471394 wręcz marzy mi się dubstepowa imprezka haha a i w końcu mamy wakacje można szaleć
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył 865 dni temu Posty: 904 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 06-08-2011, 07:52
Dla mnie nic specjalnego (dub mnie odstrasza). Dolina sportowa DSD - miejscówka niby fajna, ale jakby tam padało to byś się dowiedział jak wygląda prawdziwe cross country w błocie. Ale czego innego się spodziewać po "małym kanionie" po deszczu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum