W związku zamknieciem portalu trance.nu , pojawila sie nowa formula glosowania na utwory Future Favorite, grane podczas audycji A State of Trance. Swoje głosy nalezy oddawac poprze ta strone: http://www.astateoftrance.com/futurefavorite/
Aby tego dokonać należy być zarejestrowanym użytkownikiem.
Pomógł: 9 razy Wiek: 29 Dołączył 1091 dni temu Posty: 2935 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 16-10-2010, 13:33
Carlos napisał/a:
Aby tego dokonać należy być zarejestrowanym użytkownikiem.
Zarejestrowanym na facebooku, warto dodać Swoją drogą, na Operze miałem problem z oddaniem głosu, na FF wszystko odbyło się bez zarzutu. Uważam że obecny system jest o wiele bardziej przyjazny od poprzedniego, a oddanie głosu zajmuje zaledwie kilkanaście sekund.
Dokładnie, kiedy Armin poinformował na początku audycji o głosowaniu przez Facebooka, byłem sceptycznie do tego nastawiony. Zastanawiałem się, czy to nie będzie mizerne głosowanie w komentarzach, albo na profilu Armina jako ankieta, ale zostało to wykonane bardzo fajnie, i w końcu jest na oficjalnej stronie. No i ładnie to wygląda.
Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Dołączył 932 dni temu Posty: 4289 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 16-10-2010, 15:27
Też jestem zadowolony z nowego systemu vote na FF, jest szybki i prosty wystarczy sie zalogować i oddać głos. Na trance.nu jakoś nie mogłem nie wiem czemu
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum