Wiek: 21 Dołączył 229 dni temu Posty: 143 Skąd: Goszczanów
Wysłany: 27-01-2012, 10:35
A myslalem ze DNS sie konczy po slabym Exclusivie i remixie Stellar pokazuje cos ciekawego w jegi dobrym stylu czekam na release .
_________________ 1.Orjan Nilsen - Amsterdam (Original Mix),Vengeance - Decadence (Denga & Manus Mix) 2.Orjan Nilsen - Viking (Original Mix) 3.Jorn Van Deynhoven & Manuel La Saux - Nardo (Jorn Van Deynhoven Mix) 4.Armin Van Buuren Feat Carty Burton - Rain (Extended Mix), Armin Van Buuren feat Jessie Morgan - Love Too Hard (Original Mix). 5.Bt Feat Jes - The Light In Things (TyDi Remix)
Wiek: 20 Dołączył 932 dni temu Posty: 4289 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 27-01-2012, 23:34
Nic tylko podpisać się pod waszymi komentarzami vocal Neev bardzo dobry we wczorajszym asocie bardziej zainteresował mnie ten utwór pomimo, że jest vocalny, ale stracił bardzo wiele jak się okazało w takim natłoku vocali przesłuchałem osobno i jeszcze bardziej mi się spodobał
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Wysłany: 28-01-2012, 00:22
Również podpisuję się pod Waszymi wypowiedziami. Neev ma bardzo ładny głos i ten kawałek bardzo mi się spodobał podczas ASOT'a. Tylko, że w pierwszej godzinie było za dużo vocali, musiałem przesłuchać po kolei wszystkie kawałki i ten należy do nielicznych, który mi się na prawdę spodobał. 7/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum