Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył 1090 dni temu Posty: 3943 Skąd: WLKP
Wysłany: 23-05-2010, 15:59
Miejsce 1:
Arctic Moon - True Romance [8 Głosów]
Miejsce 2:
Super8 & Tab feat. Anton Sonin - Black Is The New Yellow [7 Głosów] DJ Eco - People (Rafael Frost Remix) [7 Głosów] Mat Zo - The Found [7 Głosów] Yuri Kane - Right Back (Anton Firtich Remix) [7 Głosów]
Miejsce 3:
Andy Moor feat. Carrie Skipper - She Moves (DNS Project Remix) [6 Głosów]
Pozostałe głosy:
Who.Is - We.Are [5 Głosów]
Giuseppe Ottaviani feat. Faith - Angel (Club Mix) [4 Głosów] Lange feat. Emma Hewitt - Live Forever [4 Głosów] Gaia - Aisha (Ashley Wallbridge Remix) [4 Głosów] Matt Darey ft. Ashley Tomberlin - Lost At Sea (Luiz B Remix) [4 Głosów] Dimension - Queensland (Arctic Moon Remix) [4 Głosów] D-Mad - She Gave Happiness (Arty Remix) [4 Głosów] Rex Mundi - Opera Of The Northern Ocean (Phynn Remix) [4 Głosów]
Roger Shah & Signum - Ancient World (Roger Shah Long Haul Flight) [3 Głosy] Binary Finary - 1998 (Alex M.O.R.P.H. Remix) [3 Głosy]
The Thrillseekers - Savanna (Alexander Popov Remix) [2 Głosy] Fire & Ice - Souvenir De Chine (Jonas Stenberg Remix) [2 Głosy] Jochen Miller - Humanoid [2 Głosy] Nadia Ali - Fantasy (Tritonal Air Up There Mix) [2 Głosy] Susana feat. Omnia & The Blizzard - Closer [2 Głosy] Shogun feat. Emma Lock - Save Me [2 Głosy] Origene - Sanctuary (Arnej Club Mix) [2 Głosy] Beat Service feat. Manon Polare - Static (Proglifting Dub Mix) [2 Głosy] Wezz Devall - Free My Willy [2 Głosy]
Spark7 - Vanquish (Sonic Element Remix) [1 Głos] Ronny K. vs Ziki - From Somewhere (Original Mix) [1 Głos] Ben Gold - Sapphire (Trance Mix) [1 Głos] Myon & Shane 54 feat. Labworks - Ibiza Sunrise (Classic Dub) [1 Głos] Luigi Lusini - Colors [1 Głos] Glenn Morrison feat. Cathy Burton - Symptoms Of A Stranger (Jorn van Deynhoven Remix) [1 Głos] Nic Chagall - Morning Light [1 Głos] Max Graham - Dusky 2010 (Does She Know Yet) [1 Głos] RedSound - Blue Soho (Temple One Remix) [1 Głos] Susana feat. Stoneface & Terminal - Sunrise [1 Głos] Tritonal feat. Christina Soto - Forgive Me, Forget You (Tritonal Triple Mash) [1 Głos] Masoud feat. Laurie - Blinded (Sebastian Brandt Remix) [1 Głos] Sly One vs Jurrane - Everything To Me [1 Głos] Ron Hagen & Al Exander - Last Minute [1 Głos]
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1085 dni temu Posty: 2499 Skąd: Białystok
Wysłany: 23-05-2010, 17:55
No widzę, że tym razem uplifting wygrywa, ale zaraz za nim jest grupa produkcji progresywno/tech-tranceowych. Jednak są jeszcze ludzi, którzy potrafią docenić piękne, upliftingowe produkcje. Według mnie, She Gave Happiness powinno być wyżej.
Tja... Ja w tej produkcji Arctic Moon niczego specjalnego nie widzę, pewnie niektórzy oparli swój głos na "Tune Of The Week". Chociaż w tym miesiącu na nic progresywnego nie głosowałem (z wyjątkiem Rex Mundiego może), ale fakt faktem, że uplift przez swoje mocne uderzenie zawsze wygrywa.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1085 dni temu Posty: 2499 Skąd: Białystok
Wysłany: 23-05-2010, 18:52
soczek napisał/a:
Tja... Ja w tej produkcji Arctic Moon niczego specjalnego nie widzę, pewnie niektórzy oparli swój głos na "Tune Of The Week". Chociaż w tym miesiącu na nic progresywnego nie głosowałem (z wyjątkiem Rex Mundiego może), ale fakt faktem, że uplift przez swoje mocne uderzenie zawsze wygrywa.
No wiesz, dla mnie jest to jedna z lepszych, przynajmniej upliftingowych, produkcji tego roku. Niesamowite brzmienie. Tomek pnie się w górę i dogania swoimi wydaniami takich producentach jak SoundLift czy Blueman chociaż jeszcze trochę mu brakuje, ale jest na dobrej drodze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum