Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 8 razy Wiek: 21 Dołączył 494 dni temu Posty: 437 Skąd: Hajnówka
Wysłany: 01-10-2011, 14:26
Tuvan Tuvan i jeszcze raz Tuvan! Mam fajne wspomnienia związane z tym kawałkiem i od kiedy usłyszałem go po raz pierwszy, jest dla mnie jednym z najlepszych jakie w życiu słyszałem Więc wybór w ankiecie nie był dla mnie trudny
_________________ "Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy, że jest dobry. Gówno prawda - jeśli Ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy, że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż własny gust muzyczny" - Armin Van Buuren
Pomógł: 17 razy Wiek: 23 Dołączył 1041 dni temu Posty: 1344 Skąd: Zawiercie
Wysłany: 02-10-2011, 11:13
Tuvan. Ma świetny klimat, dobrą melodię, fajnie się rozkręca i zmusza do skakania po breaku. Świetnie się tego słucha zarówno na eventach jak i w domu. No i zawsze będzie mi się kojarzyć z Dniem w parku
No i po koszmarnym albumie Imagine był to szok że Armin zrobił dobry numer, najlepszy od czasu Rush Hour.
Wysłany: 04-12-2011, 11:17
U mnie na pierwszym też znajduje się Tuvan, ale zaraz po piętach depcze mu Status Excessu D i 4 Elements Zdecydowanie najsłabiej prezentuje się tutaj jego ostatnie dzieło - Stellar.
Pomógł: 17 razy Wiek: 22 Dołączył 523 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-12-2011, 14:43
Dość znamienne te wyniki, cieszą mnie, bo jak czytałem wypowiedzi gimbusek na forum Eski o Stellar to aż mi się krew gotowała. Kawałek co najwyżej przecietny, marny jak na alias Gaia, a podjara nim była niesamowitra, kisiel w majtkach, ręka, noga, móg na ścianie. Dobrze, że nie tylko ja uważam, że nie ma się co tak przejmować tym wałkiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum