Pomógł: 9 razy Wiek: 29 Dołączył 985 dni temu Posty: 2753 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 11-06-2009, 13:26
Najlepsze utwory Armina
Które produkcje Armina w całej historii jego twórczości wywarły na Ciebie największe wrażenie. W mojej opinii były to:
- Birth of angel - za niezamowicie wciągający klimat upliftowy - Saturday night - za takie trudne do określenia ciepło bijące z tego utworu, gitarkę i vocal
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył 980 dni temu Posty: 31 Skąd: Radomsko/Łódź
Wysłany: 11-06-2009, 19:14
Sail, control freak, shivers, SOUND OF GOODBYE TO KOZAK, good for me - to te oczywiscie z tych starszych ktorych niektorzy moga nie znac choc wierze ze tak nie jest bo z nowych to imagine. aha no i nie wiem jeszcze jaki wklad mial w "this world is watching me" armin ale mam go jako wykonawce w tym kawalku a jaki jest to kazdy wie
_________________ I'm always in Trance...
bat łer is auer old mjusik ? - Ferry Corsten pres. Eon - Pocket Damage
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła 941 dni temu Posty: 164 Skąd: Suwałki
Wysłany: 12-07-2009, 22:40
-Burned with desire -Communication (Part lll) -Stay -Shivers -Wall of sound -Love you more -Eternity (jako Alibi) -Exhale (jako System F) -This world is watching me -Imagine -What if -Fine Without You
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum