Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 1058 dni temu Posty: 4 Skąd: z Pushki :-)
Wysłany: 09-08-2009, 22:04
Dla mnie bezapelacyjnie najlepszą produkcją Armina jest Shivers. Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałem to kiedyś w lokalnym radiu, leciały wtedy jakieś transowe sety, coś w tym stylu :-) Od tamtej pory na zawsz zapadł mi w pamięci ten utwór. Zdecydowanie najlepszy tune od niego jak dla mnie.
_________________ “Are you an angel? They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one. Maybe you just don’t know it.”
Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył 1090 dni temu Posty: 167 Skąd: POZnan*
Wysłany: 17-10-2009, 11:35
Zdecydowanie SSS czyli Shivers, Serenity i Sail, a dalej Burned with Desire, This World is Watching Me i jakoś zawsze lubiłem też Golddigger ale ten kawałek głównie za tekst
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła 1046 dni temu Posty: 164 Skąd: Suwałki
Wysłany: 17-10-2009, 17:56
Dawid_Es napisał/a:
Communication pt3 Serenity Shivers Aria - Dido (Armin Van Buuren Universal Religion Remix) - znacie to?
Pewnie, że znamy. Stare, ale jare.
[ Dodano: Sob 17 Paź, 2009 ]
Piochu napisał/a:
Jeśli ktoś chociaż w małym stopniu uważa się za fana Armina to wstyd jeśli tego nie zna, stare nawet bardzo ale świetne
Też tak uważam, stare kompilacje warto przesłuchać, gdzie Armin umieszczał inne swoje (legendarne już) remiksy. Szkoda tylko, że jest dużo przypadków, gdzie "wielcy fani Armina" nie znają nawet płyty 76 i nigdy jej nie przesłuchali.
Pomógł: 7 razy Wiek: 24 Dołączył 1090 dni temu Posty: 959 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 23-01-2010, 13:25
Usagi napisał/a:
Szkoda tylko, że jest dużo przypadków, gdzie "wielcy fani Armina" nie znają nawet płyty 76 i nigdy jej nie przesłuchali.
ten album jest legenda w świecie muzyki Trance IMO. Sporo breakbeatow i chillout'ów no i esencja samej muzyki czyli takie tytuły jak: Precious, Yet Another Day, From the Heart (ft. Ferry Corsten), Austronauts, Sunburn, Slipstream te kawałki rządzą, jak zreszta cały album Do tego takie tytuły jak: -Burned with Desire -Zocalo -Shivers (lub tez Birth of an Angel) -Sail -Love U More -Rush Hour -z ostatniego albumu to Imagine i Face to Face
Ostatni dobry kawałek Armina "Tuvan" jest pzykladem, że Armina ciągnie jeszcze do produkcji dobrego Trance niestety swiat sie zmienia, ludzie sie zmieniaja to i muzyka sie zmienia (chociaz jest ta sama...nazwa). Mam nadzieje, że nastepny album bedzie mial coś z 76 i z Shivers a jak najmniej z Imagine:) i bede mial taka nadzieje aż do jego premiery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum