Pomógł: 10 razy Wiek: 17 Dołączył 1090 dni temu Posty: 335 Skąd: Sandomierz HSO
Wysłany: 12-06-2009, 12:02
Hm.. najlepszy na świecie mashup jaki słyszałem w życiu to był zapewne Peter Martin Wijnia pres. Majesta vs. DJ Shah Feat. Adrina Thorpe - Not The End vs. Who Will Find Me (Acapella) (Armin van Buuren Mashup)
Z moich własnych, domowych maszapów, najlepiej wyszedł Blake Jarell - Punta Del Este (Bober's Minimal Beach Mashup)
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył 1086 dni temu Posty: 31 Skąd: Radomsko/Łódź
Wysłany: 12-06-2009, 19:16
Bart Claessen & Motorcycle - As playmo comes (Shane 54 laptop mix) moze napis w nawiasie troche odstrasza ale ze wszystkich polaczen nawet biorac pod uwage robione te przez artystow zawodowych, to mi sie podoba najbardziej, najlepiej pasuje, poprostu genialne.
_________________ I'm always in Trance...
bat łer is auer old mjusik ? - Ferry Corsten pres. Eon - Pocket Damage
Pomogła: 5 razy Wiek: 21 Dołączyła 1086 dni temu Posty: 215 Skąd: Kraków/Śląsk!
Wysłany: 11-07-2009, 20:55
Peter Martin Wijnia pres. Majesta vs. DJ Shah Feat. Adrina Thorpe - Not The End vs. Who Will Find Me (Acapella) (Armin van Buuren Mashup) - wiadomo ;]
Armin Van Buuren vs. Cosmic Gate - F.A.V. Rain (AvB Mashup) - ach i och
Prodigy Vs Enya - Smack My Bitch Up - też fajne
Armin van Buuren vs. Jochen Miller - Out of Connection (AvB mashup) - długo się tym jarałam
Leon Bolier vs Kamaya Painters - Endless Ocean Wave (Leon Bolier Mash-up) - bardzo dobre
Filterheadz vs. Eric Prydz - A Day Without Pjanoo (AvB mashup) - też bardzo lubie, fajny lajtowy klimat Delerium - Silence 2009 (Gareth Emery vs. Black Army Mashup) - takie imprezowe
4 Strings vs Mike Foyle-Take Me To Pandora (Future Favourite Mashup) - przepięknee
M6 vs Matt Darey & Martin Roth - Fade 2 Animal (Evil Led Bootleg)
Eurythmics vs. Ronski Speed - Space Dreams (Markus Schulz mush-up)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum