Pomógł: 9 razy Wiek: 29 Dołączył 982 dni temu Posty: 2753 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 27-11-2009, 11:21
Z pewnością chciałbym usłyszeć album Nitrousa Oxide, Martina Rotha i Orjana Nilsena, cieszę się, że Ci Panowie wydają albumy w przyszłym roku. Ciekawi mnie kierunek, jaki obierze Armin, w skrytości serca liczę na zaskoczenie, więcej trance a mniej vocali.
Pomógł: 1 raz Dołączył 949 dni temu Posty: 462 Skąd: Chojnice
Wysłany: 27-11-2009, 14:09
Nie czekam na żaden. Poprostu zobaczę co czas przyniesie. Całych albumów na pewno kupować nie będę (całe szczęście że jest taka opcja) i wybiorę tylko najlepsze kawałki.
Ja, podobnie jak Joy liczę na mniej wokali. Mam na myśli pełny wokal. Dwa ostatnie lata skutecznie mi wokale obrzydziły. Niech jest chociaż 50% na 50% to już będę zadowolony i jakieś wersje dub mix. Kawałki z "pociętym" wokalem jak najbardziej mile widziane.
Ostatnio zmieniony przez Jichynn 27-11-2009, 14:24, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 12 razy Wiek: 23 Dołączył 981 dni temu Posty: 796 Skąd: OB
Wysłany: 27-11-2009, 14:34
Po wczorajszym Globalu jestem ciekaw albumu Boom Jinx. Jeśli cały będzie w takich klimatach jak To the six to szykuje się bomba Poczekamy też na album Buriana, bo poprzez You pokazał, że potrafi robić energetyczne sztosy
Pomógł: 17 razy Wiek: 23 Dołączył 933 dni temu Posty: 1057 Skąd: Zawiercie
Wysłany: 27-11-2009, 14:42
Ja najbardziej czekam na albumy przygotowane przez Super8 & Tab, Above & Beyond, Markus Schulz i Nitrous Oxide. Po reszcie cudów się nie spodziewam, mam przeczucie że większość z nich będzie słaba/średnia. Ale te 4 wyżej wymienione kupuję w ciemno i myślę że na żadnym się nie zawiodę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum