Wysłany: 20-09-2011, 11:37
Na sam poczatek ............ Numark ;)
Witam serdecznie. Ostatnio miałem okazję zakupić po promocyjnej cenie player Numark DJ2GO Nigdy nie miałem czasu żeby bawić się w tego typu sprawy więc pytam czy jest to dobry wybór na sam początek Wiadomo nie jest to sprzęt z najwyższej półki ale od czegoś trzeba zacząć
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 28 razy Wiek: 18 Dołączył 698 dni temu Posty: 2042 Skąd: Koszalin
Wysłany: 20-09-2011, 14:09
Dla mnie troche to słabe.. nie masz pokręteł od bassu , midi czy treble .. Aczkolwiek nigdy nie miałem okazji spotkać się z takim numarkiem więc za dużo nie powiem
Pomógł: 10 razy Wiek: 27 Dołączył 1047 dni temu Posty: 393 Skąd: UpliftLand
Wysłany: 20-09-2011, 19:23
A dla mnie chore jest myslenie "na poczatek" jak sie uczyc to juz na czyms powiedzmy ze sredniej polki chociaz No ale jesli da sie na tym cos zmixowac, to oczywiscie wystaczr "na poczatek"
_________________ DeJoker present Essence of Trance Every tuesday, 6pm UK time Only at www.discovertrance.com
Pomógł: 17 razy Wiek: 22 Dołączył 523 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-09-2011, 22:58
DeJoker napisał/a:
A dla mnie chore jest myslenie "na poczatek" jak sie uczyc to juz na czyms powiedzmy ze sredniej polki chociaz
Problem w tym, że średnia półka kosztuje...hmm bynajmniej nie średnio, a jeśli komuś się po tygodniu odechce, nie znajdzie w tym nic to lepiej chyba wydać dużo złotych mniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum