Pomogła: 5 razy Wiek: 21 Dołączyła 1086 dni temu Posty: 215 Skąd: Kraków/Śląsk!
Wysłany: 21-10-2009, 19:22
Świetna zapowiedź!! Mr Sam ostatnio rozwalił mnie kawałkiem 'Rydem Koba' Nie mogę się doczekac tego albumu, mam nadzieję że się nie zawiodę, po tym co usłyszałam w tym filmiku, na pewno nie
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył 1090 dni temu Posty: 3943 Skąd: WLKP
Wysłany: 28-10-2009, 11:24
TRACKLIST:
Disc 1
1. V-Sag featuring Alexandra McKay - Feather (DJ Tarkan’s Tertio Intro Mix) 2. Ganga - Sweet Morning (Morten Yde Remix) 3. Spiritus & Asper - Shanghai Story 4. Julius Beat - A Break In The Clouds (Original mix) 5. Slava Flash - A State Of Global (NU Version) 6. Slava Flash - Love Is People 7. Moonbeam featuring Avis Vox - Way Of Homily. 8. Manuel T - Tungusta 9. Zoltan Kontes featuring Tania Zygar - Take Hold Of Me 10. Vosk featuring Esmaye - Connected (Arty Remix) 11. Arctic Degrees & Chantola featuring Janely - Farewell 12. Andy Duguid - Signals (Andy's Tertio Rework)
Disc 2
1. Prayag & Rishab - Ashna (Opus Tertio Intro Mix) 2. Ben Preston - The Last Train 3. OneWorld - Green Bay 4. Yuan - Chun 5. Mr Sam & T4L featuring Tiff Lacey - Carved (V-Sag Remix) 6. Madstring & Molly - Feel Like 7. Mr Sam & Andy Duguid - Tra Zomas 8. Lost Stories - Gone But Not Forgotten 9. First State featuring Sarah Howells - Brave 10. Vosk - Nothing Changes (Lietzenmayer Remix) 11. Mr Sam - Mixi 12. Mr Sam & T4L - Rydem Koba
Wiek: 20 Dołączył 1061 dni temu Posty: 229 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 28-10-2009, 22:53
Urzekł mnie pierwszy numer z pierwszego krążka. Rydem Koba także świetny, choć nietypowy. W moim mniemaniu takiego połączenie trancowego breakdownu z techowo-minimalistycznym rozwinięciem. Daję sobie głowę uciąć, że na imprezie sprawdzi się w 100%. No i Shanghai Story... Tytuł skojarzył mi się z One Day in Tokyo xD
Pomogła: 5 razy Wiek: 21 Dołączyła 1086 dni temu Posty: 215 Skąd: Kraków/Śląsk!
Wysłany: 21-11-2009, 20:35
Piękna składanka ZERO KOMERCHY sama dobra muza.
V-Sag Ft.Alexandra McKay - Feather (DJ Tarkan's Tertio Intro Mix) Andy Duguid - Signals (Andy's Tertio Rework) First State Ft.Sarah Howells - Brave Mr. Sam - Mixi Mr. Sam - Rydem Koba
Super naprawdę super Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, polecam!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum