Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1062 dni temu Posty: 1091 Skąd: Ełk
Wysłany: 11-08-2011, 13:00
Mix Battle #1
Mam przyjemność zaprezentować pierwszą edycję pojedynków mixów. Udział może wziąć każdy zarejestrowany użytkownik . Konkurs ma za zadanie poszerzyć wiedzę na temat budowy utworów, oraz techniki miksowania. Z resztą kto nie lubi rywalizacji ?
Zasady:
- konkurs polega na zrobieniu dowolną techniką przejścia na zaprezentowanych utworach, - minimalna jakość to 128 kbps, - można wysyłać fragmenty, minimalna długość to 1:30, - pliki w formacie .mp3 wrzucamy na serwer Soundcloud, - kod z zakładki Share wysyłamy do mnie na -> PW.
Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Dołączył 931 dni temu Posty: 4289 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 11-08-2011, 13:21
Karol napisał/a:
:doh: tylko nie zippyshare tam jest straszna jakość odsłuchu, już lepiej wrzucić na soundcloud
Podzielam zdanie Trzeba by było najpierw ściągnąć, ale to chyba nie byłby problem, bo takie pliki będą mało zajmować więc może być zippy. A tak poza tym świetny pomysł Carl Oczywiście również się przyłączę do zabawy
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył 1056 dni temu Posty: 1382 Skąd: Poznań
Wysłany: 11-08-2011, 13:31
i BTW nie wiem czy wiesz, ale udostępniasz w ten sposób muzykę, do której nie masz prawa. A to jest karalne i może się oberwać adminowi, tak więc radziłbym usunąć te linki żeby nie było żadnych problemów później
I jeszcze jedno z tymi anonimowymi glosami to bez przesady wkoncu nie ma za to zadnej nagrody
Pomógł: 9 razy Wiek: 29 Dołączył 1090 dni temu Posty: 2935 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 11-08-2011, 13:47
Karol napisał/a:
i BTW nie wiem czy wiesz, ale udostępniasz w ten sposób muzykę, do której nie masz prawa.
Myślę, że pewnym rozwiązaniem byłoby udostępnienie fragmentów utworów, np od połowy to taka luźna propozycja na przyszłość. Zresztą, komu będzie zależało, to sobie poradzi. Fajny pomysł na rywalizację, jeżeli się przyjmie, można wyciągnąć z offtopu
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1062 dni temu Posty: 1091 Skąd: Ełk
Wysłany: 11-08-2011, 14:17
Ok każda sugestia została wzięta pod uwagę, jest czas także nie będzie problemu. Wysyłamy fragmenty, żeby nie udostępniać całych nagrań. Co do anonimowości i tak jak ktoś będzie dociekliwy to będzie wiedział czyj to jest mix.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum