Wysłany: 02-12-2010, 17:07
Sundown- całkiem niezły kawałek, bo interesująco się zapowiada tylko ten moment coś po 1 minucie i potem jak jest wokal to niekoniecznie musiał wgl być. Na całe szczęście później sytuacja wraca do początkowej ;D Track niczego sobie Headrush- zdecydowanie mi się bardziej spodobał(tylko musi się rozkręcić).Te "niebanalne dzięki" jak to napisał kiedyś buurendj najlepsze. No i wiadomo, że kawałek mocniejszy od poprzedniego.
Wiek: 24 Dołączył 1090 dni temu Posty: 959 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 02-12-2010, 17:58
Sundown genialne! Niesamowity klimat od początku do końca kawałek zrobiony jest tak jak powinien i w stylu Foyle'a Headrush - ten traczek już mnie nie przekonuje, do Sundown się nie umywa, wg mnie taki trochę prosty i monotonny
Wysłany: 02-12-2010, 18:48
Genialna EPKA noworoczna. Headrush byl katowany przez wakacje,swietne wspomnienia
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Wiek: 29 Dołączył 1090 dni temu Posty: 2935 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 22-02-2011, 23:42
Temat uzupełniony o działające odsłuchy HQ
Zdaje się, że epka w takiej formie może nie wyjść. Headrush ukazał się już w styczniu na coldharbour selections part 25, natomiast Sundown wyszedł już dawno na epce wraz z Blossom.
Coś pięknego Mike naprawdę postarał się, żeby produkcje były oryginalne, nieszablonowe, a przede wszystkim piękne i niezapomniane. Kto jeszcze nie słyszał obu tych utworów, stracił naprawdę wiele.
Zaproszone osoby: 1 Wiek: 20 Dołączył 857 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 23-02-2011, 00:11
Obydwa kawałki są przecudne, jak zresztą większość utworów od Mike'a Foyle'a. Zarówno Sundown jak i Head Rush to prawdziwe cuda, choć bardziej przemawia do mnie Headrush ze swoimi jakże oryginalnymi "dźwiękami". Na AO Mirage niesamowicie się przy tym wybawiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum