1. My Name Is Michael Cassette - chociaż ten utwór ma tylko lekki power to najbardziej spodobał mi się jego bardzo oryginalny tytuł

i jeszcze ten pseudo vocal: "My name is Micheal Cassette"

, ogólnie kawałek jak najbardziej pasuje na "wejście" do albumu
2. Shadows Movement - to co spodobało mi się w tym tracku to genialne rozkręcanie się czego brakuje mi w niektórych nowych singlach, które wychodzą

, utwór to taki przyjemniaczek z dodatkiem energetyzującego basu
5. Magenta SunsetKolejny track, któremu nie brakuje swoistej energii i rewelacyjnego brzmienia tak różniącego się od innych kawałków
9. Kilimanjaro - bardzo podobny utwór pod względem rozkręcania się chociaż ten mniej mi się spodobał, ale za to bass jak w innych kawałkach niezmiennie dobry
11. Zeppelin - gdy usłyszałem sam początek jak wchodzi nie chciałem słuchać dalej, ale jak usłyszałem jak się rozkręca w tle i wchodzi kilka dobrych dźwięków zmieniłem zdanie

; klimat tegoż tracka bardzo podobny to poprzednich, czyli świetny

i ta bijąca energia
Jeśli przesłucham pozostałe kawałki z tego albumu i na pewno to zrobię bo od pierwszego tracka mi się spodobał to zamieszczę do nich komentarz

, ogólnie album utrzymany jest w niesamowitym klimacie (wnioskując na podstawie przesłuchanych tracków) a do tego we wspaniałym basie