Sami Polacy w Enhanced
Inspired (Original Mix) Od początku Matt zaskoczył mnie tak dobrym klimatem

wstawka vocalowa musi być

oj tak bardzo przyjemny utwór, chociaż wydaję mi się, że ten główny motyw jakże piękny jest za mało wyraźny i uwydatniony

za to bass za bardzo.
Inspired (A.R.D.I. Remix) Nie ma co ukrywać jak tylko tego artystę w liście remikserów od razu chciałem jego wersji przesłuchać

O tak na to liczyłem, że ARDI doda swój klimat do tej produkcji, spodobało mi się, że uwydatniony jest ten vocal i tam melodia jest zdecydowanie na pierwszym miejscu tak jak powinna być

Dzięki ARDI'emu utwór ma duszę chociaż daleko temu remixowi do jego własnych produkcji

W każdym razie
Inspired (TrancEye Remix) Przemek także się spisał

kontrast pomiędzy delikatnym pianinem, mocnym bassem a anielskim głosem brzmi świetnie. Wyciszenie i wejście do wykończenia także mi się podoba

I breakdown z dużą dawka mocy

Drugi świetny remix.
Mesmerized (Original Mix) Klimatycznie podobny utwór do pierwszego, ale chyba jeszcze lepszy, bo jest dużo bardziej emocjonujący i głębszy

Chociaż nie do końca mi się podoba w jaki sposób rozwija się ta melodia, trochę się nie zgrywają dźwięki. Później jest tak bardzo Gaiowo pod względem klimatu i to wejście szybkiego bassline

co za breakdown, zaskoczyło mnie to oczywiście na plus. Na pewno nieprzeciętny i nieoklepany jest to uplift. Brawa dla Polaków