Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Markus Schulz - Los Angeles '12
Autor Wiadomość
Kanes 

Zaproszone osoby: 2
Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 03-02-2012, 10:55  

Profil Facebook

TheJacob 
A State Of Trance

Dołączył 195 dni temu

Wysłany: 03-02-2012, 15:52  

Ostatnio zmieniony przez TheJacob 03-02-2012, 21:31, w całości zmieniany 4 razy  

Kamilozz 
Coldharbour

Dołączył 481 dni temu
Wysłany: 03-02-2012, 16:27  

alex92 

Dołączył 459 dni temu
Wysłany: 09-02-2012, 10:08  

Szkoda ze nie ma previewu kawalka Basila , podobno miazdzy wszystko na tej plycie :P

Kabra 

Dołączył 1041 dni temu
Wysłany: 09-02-2012, 10:14  

Kamilozz 
Coldharbour

Dołączył 481 dni temu
Wysłany: 14-02-2012, 16:32  

Armada udostępniła wszystkie sample:
https://www.armadamusicsh...=120;pagesize=1

wojtazz 

Dołączył 1080 dni temu
Wysłany: 17-02-2012, 08:44  

Po Pradze bylem nie dokonca w pelni zadowolony,czegos mi w niej brakowalo. Po przesluchaniu LA'12 jest w pelni zadowolony na to co jest obecnie na rynku trancowym ,Markus pokazal z najlepszej strony. Swietny klimat, brak dennych wokalikow,to jest to na co czekalem! Watpie by przebil kompilacje AVB,ale poczekajmy
,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing

buurendj 
Weteran

Zaproszone osoby: 7
Dołączył 1088 dni temu
Wysłany: 17-02-2012, 10:47  

Jak na razie nie jest źle. Powiedziałbym, a raczej napisał że wygląda to porządnie dobrze.

To fakt, nie ma takich kartonowych wręcz vocali co mnie cieszy, bo cała seria kompilacji Markusa to nietypowe tracki

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Kanes 

Zaproszone osoby: 2
Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 17-02-2012, 14:35  

Profil Facebook

MPC xD 

Dołączył 417 dni temu
Wysłany: 18-02-2012, 14:14  

To może zrecenzuję po kolei każdy kawałek wchodzący w skład owej kompilacji ;)

Zaczynamy od Hollywood Boulevard. Wspaniałe intro :roll: Bardzo fajnie rozpoczyna 2,5h przygodę z Los Angeles '12 :choon: Później wchodzi A Man with Two Names, które po pewnym czasie może stać się dla mnie monotonne, bo więcej się w tym tracku nie dzieje. Million Miles To Run od Wellenrauscha z kolei już bardziej zachwyca. Ten vocal nawet tak nie przeszkadza, no i później nawet fajnie się rozwija ten utwór :szczesliwy: Sweet Little Pepper od Klausa Goularta również nieźle kręci :aloha: Szkoda, że taki krótki, bo trwa tylko 3 minuty z paroma sekundami. Red Violin - tu z kolei lekka nuda. Nie ma za bardzo co opisywać :huh: Doublespeak Effects od Basila znowu przerywa nudę i robi się coraz ciekawiej - wkręcający motyw przy dobrze dobranych dźwiękach ;) Dark Harbour = :choon: Co za mroczny, progresywny klimat. Breakdown powala na kolana - główny motyw co chwila przerywany i to echo... lubię to :lubieto: Shamballa również załapuje się jako :choon: Breakdown miażdzy, a późniejszy motyw dosłownie wkręca. Dobra robota od dwóch panów. Hyperfocus wolę słuchać w wersji Wezza Devall, bo oryginał wypadł raczej słabo, ale na kompilacji nawet dał radę :music: Quasar to kolejny średniak. Fortuna - i kolejny :choon: Ten utwór po prostu gniecie mnie pod każdym względem. Od razu się w nim zakochałem. IMO, tak dobrej produkcji od Beat Service nie było od czasu Outsider i Charged :chairdance: Co za energia, co za breakdown :super: Naprawdę szaleję przy tym tracku, uwielbiam ten ostry lead :w00t: Później wchodzi spokojniejszy utwór od Styller Quantum Mechanics, ale również dobry. CD1 kończy nowy utwór Schulza, który nie jest jakiś zachwycający. Bolandish najlepiej nadaje się na długie podróże, gapiąc się przez okno :P Przynajmniej ja tak to widzę. Przechodzimy do CD2. Avalon - dobre intro wprowadzające, jednak nie powala jak poprzednie :) Następnie wchodzi We Unite - nowy utwór Arneja, który po paru odsłuchach mi się wkręcił. Może nie jest to tak zachwycające jak jego wcześniejsze produkcje z którymi zdążyłem się już osłuchać, ale nie ma tragedii. Mind Gamer od KhoMhy to typowy średniaczek, który być może mi się jeszcze wkręci :) Shocking Blue w ogóle mi się nie podoba :? Chyba jedyny kawałek na kompilacji, który mi w ogóle nie pasuje. Wkurza mnie ten lead, który praktycznie "krzyczy" i strasznie psuje ten kawałek. All That Remains (Basil O'Glue Remix) - i już lepiej :music: Udany remix od Basila - lubię jego styl i chyba zapoznam się z jego pozostałymi trackami. Recapture fajnie się wkręca, chociaż ten motyw helikoptera można już było sobie podarować. Pole Position od Mr. Pita = :choon: Znowu wkręcający motyw i ten świetnie brzmiący lead :super: Aqwa także zasługuje na tą ikonkę - :choon: Styl jak w jego ostatnich remixach, które słyszałem (mam na myśli remix do Marina i Payback) :music: Kolejny zadowalający utwór to The Fusion. Niektórzy pewnie się ucieszą z powodu braku wstawki dubstepowej :D Mi osobiście ona nie przeszkadza, więc obie wersje brzmią dla mnie super. Artemis to kolejny utwór od KhoMhy i zdaje mi się, że lepszy niż Mind Gamer. Opaque - następny track od Rexa, ale tym razem zdecydowanie przewyższa Shocking Blue ;d Łatwo wchodzi w głowę :music: City Of Angels także. Nie ma co się dłużej rozpisywać o tym tracku. Follow Me (Rex Mundi Remix) - argh, jak ja nienawidzę tych efektów vocalowych :D Sam remix niby mi się spodobał, ale jakoś nie czuję, że to jakaś "extra bomba". No i River Of Hearts (Outro Mix) na koniec od Mr. Pita ;d

Podsumowując, miło się słuchało tej kompilacji. Na pewno będę do niej wracał.

Najlepsze tracki:
Hollywood Boulevard - 10/10
Dark Harbour - 10/10
Shamballa - 10/10
Fortuna - 10/10
Pole Position - 10/10
Aqwa - 10/10
Opaque - 10/10
Doublespeak Effects - 9/10
We Unite - 9/10
Recapture - 9/10
The Fusion - 9/10